Схвалено Ухилення від РП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Вер 2022
Дописи
19
Реакції
0
Бали
3
1. Нікнейм гравця: Віталій Козирєв
2. Особистий нікнейм: Андрей Колозян
3. Суть скарги: Ухилення від РП \ Перетягування РП ситуації на свою сторону
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 08.01.2022
6. Тайм-код: 0:20

Останнє редагування:

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
Крутий у вас відкат для оскарження скарги.
+, ви вже тиждень нічого не робите, спавните машини на наших очах на КПП і на вимогу працівників СБУ прибрати авто з КПП кажете що то не ваше авто, тільки й стоїте біля СБУ, провокуєте працівників, а потім репорти кидаєте, а самі "білі й пушисті". Коли не зайду - ви в нас по червоній зоні бігаєте і права качаєте.

Kozyrnuy

Козак
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
64
Реакції
21
Бали
8
Крутий у вас відкат для оскарження скарги.
+, ви вже тиждень нічого не робите, спавните машини на наших очах на КПП і на вимогу працівників СБУ прибрати авто з КПП кажете що то не ваше авто, тільки й стоїте біля СБУ, провокуєте працівників, а потім репорти кидаєте, а самі "білі й пушисті". Коли не зайду - ви в нас по червоній зоні бігаєте і права качаєте.
Не плачь только

Kozyrnuy

Козак
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
64
Реакції
21
Бали
8
Я буду с типами подъезжать каждый день пока вы не поймёте свои права , я разговаривал с вашим Подполковником Скакуном нормальный адекватный тип , он сказал что мы можем подъезжать , ставать на аварийке , и стоять хоть весь день , но вы же подходите начинаете вчихлять свои права

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
Та я не плачу шо я паспорта не маю, і не перевожу теми як ми маємо показувати посвідчення, і т.д, і не роблю з себе дурника спавнивши машину перед шгалгауном...
На відкаті чітко видно шо ти по дурному відмазуєшся шоб працівник не побачив твого розшуку... класика жанру

Kozyrnuy

Козак
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
64
Реакції
21
Бали
8
Та я не плачу шо я паспорта не маю, і не перевожу теми як ми маємо показувати посвідчення, і т.д, і не роблю з себе дурника спавнивши машину перед шгалгауном...
На відкаті чітко видно шо ти по дурному відмазуєшся шоб працівник не побачив твого розшуку... класика жанру
Это же "РП" сервер , я дома не могу свой паспорт забыть ?

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
Это же "РП" сервер , я дома не могу свой паспорт забыть ?
Мови нема шо можеш, і всі ми знаємо шо це РП сервер, бачу вам треба нагадати, але якшо хлопець відіграв сканер відбитку, то треба кинути нормально паспорт, а не качати права, і не вчити нас працювати, нам видніше шо ми маємо робити...

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю вас шановний гравець!

Вкажіть тайм-код або скарга буде відхилена, даю вам на це 24 години.

Усі хто не мають відношення до скарги отримують попередження.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт що гравця буде покарано за правилом:

7.21. Намірний перетяг RolePlay ситуації на свою користь(перетяг), створення умов, за яких гравець(-і), з якими у персонажу відбувається RP-взаємодія, не має(-ють) вибору у своїх подальших дій - [КПЗ 60 хвилин]

Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі