Зачинено Хахахах

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Pandusss18

Отаман
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
81
Реакції
32
Бали
23
Я навіть цих лютих глюків на форумі не полінюсь і напишу. Які висновки я повинен зробити? що адміни не норм? я ще памьятаю як мені дали мут, перед новим роком за просто слово "Клоун" у віп чат, без ніяких признаків приниження когось або оскроблєнія, і мені за це мут на годину дали. За це непотрєбство я звернувся до форуму де ти адміна який дав мені мут оправдав, кажучи брєд, наче він все правильно зробив, хоча мут був даний АБСОЛЮТНО НІЗАЩО, мені дуже сподобалось коли я написав Коваленку за цю, абслютно нелєпу несправедливість, нащо він сказав "розбирусь" і все, ніхто нічого більше не зробив, давати покарння нізащо це нормально. Коли адміни порушують або роблять щось не то, їм або ніяке покарання або на вушко шепчуть лаского щоб так робити не можна. Давайте як ви робите "компенсації", адмін якусь помилку зробив, гравцю 100к виплатили, і все. Всі раді всі довольні. Давай я йому 500к, дам в грі, порішаєм питання як ви робите. Особливо мені сподобалась недавня ситуація з гаражами де ви забрали у людей гаражі , через якісь логи, і дали 250к компенсації. Люди зловили все чесно і мали запис, чому ви взагалі почали у логи лізти цікаве питання. І самма компесанція за це було смішна, гараж сток на ринці зараз мінімум 300кк стоє, і ви якщо полюдськи все робити мали видати хочаб третину від цієї сумму, якщо не повну. Я висновки зробив давно уже, саме смішне що у мене саме проблеми с адмінами, а не с гравцями, в переважній частині випадків, ні дм, ні яких інших порушень, і за дуже легке оскроблєніє(я дуже стримався) мені бан 15 днів дали, да я зробив висновки дякую.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі