Розглянуто Це більше не скарга але щось на те схоже

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джеймсон Дніпровський

| 06 Подільський край
Реєстрування
25 Вер 2023
Дописи
349
Реакції
807
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Іван Дніпровський
2. Нікнейм адміністратора: Тимур Волков
3. Суть скарги: В мене велике питання до ГС держ нашого серверу, для чого так сильно обмежувати держ організації а саме по більшій частині СБУ я з приводу правила орієнтування, для чого робити правила при якому гравці не можуть виїджати вдвох в орієнтування, просто коли людина заходе в гру вступає в СБУ у нього якщо друзів немає то він більше шансів шо не зможе знайти нікого для орієнтування, я це прочуствував на собі коли ми з другом хотіли поїхати в орієнтування, а в ітозі ми вишли з гри бо ніхто не хоче їхати та інтерес до СБУ пропадає, я розумію що це все що я напишу можливо взагалі всім буде начхати (як це стається більшість випадків) але я спробую, бо орієнтування як для гравця який вибрав фракцію СБУ це єдине. Також хочу сказати шо "ось я написав то значіт міняйте" я просто це пишу як не скаргою я більше приміткою для ГС держ, що не треба робити правила які обмежують держ орг. можна зробити саме з цим правилом як наприклад "Виїджати вдвох дозволено тільки зі старшим складом, або за дозволом генерала якщо він впевнений в бійцях", дякую якщо ЗГА серверу/ГА серверу/ГС держ. це прочитали, можливо це щось змінить
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 22.01.2026

Тимур Волков

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
1,953
Реакції
1,677
Бали
253
Вітаю.

Уважно ознайомившись з вашим зверненням, можу сказати наступне.

На сервері ми намагаємося, щоб РП було максимально наближене до реального життя. Тому деякі правила та обмеження у фракціях потрібні для підтримки балансу та логіки гри. Правило про виїзди співробітників СБУ наразі залишається актуальним і застосовується для правильного функціонування організації.

Хочемо підкреслити, що ніхто не обмежує діяльність державних організацій. У фракціях і кланах існують певні дозволи та обмеження, які допомагають збалансувати РП та зробити його цікавим для всіх гравців. Ваше зауваження взято до уваги і буде враховане під час написання нових правил.

Дякуємо за звернення!

Андрій Берлінов

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,551
Реакції
1,004
Бали
253
Вітаю!

Відповідь стосовно вашої скарги надана вище.
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі