Відмовлено Чистосердечне

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Чер 2024
Дописи
106
Реакції
28
Бали
33
Нікнейм адміністратора: Невідомо
Особистий нікнейм: Михайло Аносов//Сплекс Перкін
Доброго дня, пишу цю скаргу зі щирим каяттям і величезним жалем у серці. Я розумію, що зробив дуже велику помилку, і мені неймовірно соромно за свій вчинок. Я ніколи не хотів порушувати правила, і тепер, коли зрозумів свою помилку, мені нестерпно боляче усвідомлювати, що через необдумані дії я можу втратити можливість грати разом зі своїми друзями.
Мене заблокували на 6000 днів , перебуваючи в бані з 2025 року я зрозумів, що накоїв багато злих речей а саме обходити бани . Я каюся в своїх не обдуманих рішеннях та вибачаюся перед всією адміністрацією за те, що я становив загрозу для них..
Ця ситуація стала для мене дуже жорстоким, але важливим уроком. Я усвідомив, що кожна дія у грі має наслідки, і більше ніколи не дозволю собі порушувати правила. Я завжди намагався грати чесно, не створювати проблем іншим гравцям
Прошу дати перерозглянути моє покарання на акаунті
Я виправлюся і доведу, що можу бути чесним і відповідальним гравцем. Дуже прошу вас ще раз переглянути мою ситуацію.

Прошу розбанити мій акаут або змінити покарання.Благаю мене розбанити ця гря допомагає мені відволікатися від сучасних проблем в нашому світі.Прошу дати змогу колись ще пограти зі своїми друзями на цьому акаунті,Дякуючи цьому проекту я знайшов нових друзів з якими спілкуюсь з 2023 року з 1 з них навіть гуляв в реальному житті. Прошу переглянути моє покарання.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):--
Дата походження:22.07.25

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,068
Реакції
724
Бали
253
Вітаю.
Ви не в 1 раз обманюєте гравців, за час гри Ви отримали понад 34 блокувань за шахрайство.
За 34 блокувань на всіх серверах можливо чітко зрозуміти, Висновки Ви не робите.
Оскарженню блокування не підлягає.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі