Відмовлено Шановні Адміністратори нуль шостого серверу Ukraine GTA!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джоні33

Новий гравець
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
2
Реакції
0
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Монтип Коваленко, Сергій Коваленко, Олександр Дилер
  2. Особистий нікнейм: Денчик Кукурузка
  3. Суть скарги: Нище
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Фото ось тут
  5. Дата походження:28.03.2025
Я звертаюся до вас із глибоким каяттям і повним усвідомленням своїх помилок. Мені щиро соромно за те, що я порушував правила вашого сервера, використовуючи чити. Я розумію, що подібна поведінка є неприйнятною і нечесною, адже вона руйнує баланс гри, створює дискомфорт для інших гравців та ускладнює вашу роботу.

На момент використання сторонніх програм я не повністю усвідомлював наслідки своїх дій. Мені здавалося, що це дасть мені перевагу і зробить гру цікавішою, але зараз я розумію, що був неправий. Чітирити - це не просто порушення правил, це прояв неповаги до всієї спільноти, яка чесно розвивається та взаємодіє в ігровому процесі.

Я зробив серйозні висновки з цієї ситуації та прийняв рішення назавжди відмовитися від будь-яких видів шахрайства. Я повністю видалив усі чити, перевстановив гру і готовий дотримуватися правил, які ви встановили для підтримки чесної та збалансованої гри.

Мені дуже подобається ваш сервер, особливо його економіка, яка, на мою думку, є найкращою серед усіх серверів. Саме тому я не хочу грати ніде більше, а хочу повернутися до чесної гри саме на нуль шостому сервері. Однак через мої минулі помилки мене постійно банять, навіть коли я створюю новий акаунт. Я розумію, що це наслідок моїх дій, і не намагаюся виправдатися. Навпаки, я прошу вас дати мені останній шанс, щоб довести, що я змінився.

Я усвідомлюю, що правила створені не просто так. Вони необхідні для підтримки порядку, чесності та стабільності в грі. Кожен порушник, використовуючи стороннє програмне забезпечення, руйнує гармонію спільноти та справедливе суперництво. Тому я цілком розумію, що адміністрація повинна бути суворою до порушників, і я не очікую легкого прощення. Але я щиро хочу виправити свою помилку та повернути довіру. Прошу вас не блокувати мій акаунт Денчик Кукурузка і дати мені можливість грати чесно. Якщо потрібно, я готовий пройти будь-які перевірки, спостереження або випробувальний термін, аби довести, що відтепер я граю чесно.

Я також розумію, що моя репутація на сервері постраждала через мої дії. Але я готовий працювати над тим, щоб повернути довіру гравців і адміністрації. Готовий брати участь у житті спільноти, допомагати новачкам, дотримуватись усіх правил і робити все можливе, щоб зробити сервер ще кращим.

Обіцяю, що подібного більше ніколи не повториться. Я повністю змінив своє ставлення до гри та сприйняття чесного суперництва. Я зрозумів, що найбільший кайф у грі – це чесна перемога, коли ти сам досягаєш успіху, розвиваєшся, будуєш свою економіку і взаємодієш з іншими гравцями без будь-яких махінацій. Буду поважати всіх гравців та адміністрацію, дотримуватись усіх правил сервера та зроблю все можливе, щоб виправдати вашу довіру.

Якщо моя апеляція буде розглянута позитивно, я гарантуватиму, що більше не буду шукати легких шляхів і завжди гратиму за правилами. Ваш сервер – це не просто місце для гри, це спільнота, у якій кожен гравець має свою роль і відповідальність перед іншими. І я хочу бути її частиною, але вже на чесних умовах.

Я знаю, що слова – це лише слова, і найкращим доказом моєї щирості будуть мої дії. Саме тому я готовий зробити все, що потрібно, щоб показати свою зміну. Мені важливо грати на вашому сервері, бо він для мене – найкращий, і я не хочу шукати альтернативи.

Щиро прошу адміністрацію зглянутися і дати мені останній шанс. Дайте мені можливість показати, що я можу грати чесно і відповідально.

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,096
Бали
213
Вітаю.

Оскарженню не підлягає.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі