Такумі Форбс
Forbes 100
- Реєстрування
- 5 Лис 2023
- Дописи
- 82
- Реакції
- 28
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора: Юра Дмитришин
- Особистий нікнейм: Такумі Форбс
- Суть скарги: Шановна адміністрація, Хочу щиро вибачитися за свої слова та поведінку поза грою, які могли здатися образливими чи неповагою до вас. Моя реакція була необдуманою, і я розумію, що адміністрація виконує важливу роботу для підтримки порядку та балансу в грі. Після того, як клан в якому я перебуваю став на Київський картель буквально вчора в 22.45 , з’явилося ще більше зацікавлення у продовженні гри. Хочеться знову зануритися в ігровий процес, брати активну участь у розвитку клану та взаємодії з іншими гравцями. Також дуже цікаве оновлення, яке спрямоване на розвиток кланових механік. Вірю, що вони зроблять гру ще більш захопливою та дадуть нові можливості для спільного розвитку. та оновленя 2.8 про ті зміни які будуть в сторону неоф про добавленя гаражу для клану, та пограти битви за території (картельні), пограти битви за бізнеси,битви за території та побувати в розвитку серверу та взяти в його розвитку участь
та є велике бажаня пограти в оновлені 2.8 але маю бан який триває до 14.04.2025
Сподіваюся на ваше розуміння та можливість повернутися до гри. та пограти в оновлені З повагою, Такумі Форбс - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: -