Відмовлено Ярік Кабіна (6850981) массові порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярик Ескобар

❤️‍🔥HANNA❤️‍🔥
Реєстрування
26 Бер 2024
Дописи
71
Реакції
130
Бали
36
1. Нікнейм гравця: Ярік Кабіна (6850981)
2. Особистий нікнейм: Ярік Кабіна (6850981)
3. Клан порушника: Berserk
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Berserk
5. Суть скарги: масові порушення від гравця Ярік Кабіна (6850981) так так саме я я хочу признатись про свої масові порушення вирішивши що прийшов час коли мені треба закінчувати історію на проекті я дуже багато чого зробив дуже багато поганих людей покарав можливо не самими чесними способами а дірками в правилах але я радий що я покарав гравців які обзивали всіх в дсі а також і в грі які обманювали гравців та рахували себе всемогутніми ізза свого балансу дуже їм напевно стало боляче коли вони почали обзивати дівчину а за неї став Ярік Кабіна (6850981) який зніс їх який зашугав їх не маючи балансу вийшов проти клану і багатьох тіпів в яких імущка в суммі була би вище напевно 6ккк і їм баланс уже не поміг також дуже боляче тій людині яка деколи сама придумувала правила а пізніше навіть змогла стати адміном вітаю її з цим але краще до суті скарги дуже багато фрапсів де видно порушення від мене Ярік Кабіна 6850981 навіть де самого Максима гривню я унизив гідність її але получив тільки деморган дивно а видно це на фрапс приниження гідності 1 (Клікабельно)
ще гарний дм госки що видно на дм 1 Ярік Кабіна (Клікабельно) та інші дми що поданні на фрапсах а також ще одне приниження іншої людини навіть на публіку :) шикарний дм 10 масовий дм в зз за що я получив тільки деморган обще красота а два приниження гідності за які я мав получити варна або бана тоже не ма чомусь за стільки то порушень так само 1.11. використовування багів гри та 7.6. Заборонений обман адміністрації на форумі та введення її в оману про массовий дм оск дб та приниження гідності це в цій скарзі просто забавки
Я Ярік Кабіна (6850981) признаю свої масові порушення також порушення є без фрапсу за я які я готовий понести покарання найвижчого ступеню тому що покарання за більшість порушень я не получив а інша половина це не покарання а просто деморган за все смішно виходить що я за сильні порушення получаю тільки атятятя і в деморган де мене випускали случайним образом на роботу хахахаха дуже багато фрапсів за весь час але за які покарання я правильного не получив ні разу🤭 то нех я понесу одне правильне покарання що я рахую бан >120 днів
6. Докази (скриншот/відео): приниження гідності 1 (Клікабельно)
дм 1 (Клікабельно)
дм 2 (Клікабельно)
дм 3 (Клікабельно)
приниження гідності 2 (Клікабельно)
дм 4 (Клікабельно)
дм 5 (Клікабельно)
дм 6 (Клікабельно)
дм 7 (Клікабельно)
дм 8 (Клікабельно)
дм 9 (Клікабельно)
дм 10 (Клікабельно)
дм 11 (Клікабельно)
дм 12 прекрасні вислуховвування обіженої людини (Клікабельно)
7. Дата порушення: 24.03.2025 всі порушення в різний час

Легенди проекту:
Саняя Кабіна
Світлана Кабіна
Максим Кабіна(Чекатіла)
Дмитрий Бабушкин

Мене не знесло багато хто я зніс себе сам

by.Ярік Кабіна
by. KabinaFamQ

Василь Перегінець

ЗГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
3,703
Реакції
1,403
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:
На жаль, відеодокази більше 7 днів.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі