Відмовлено блат від Адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Люцефер Морнінгстар

Кошовий отаман
Реєстрування
7 Лис 2023
Дописи
105
Реакції
67
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Марк Кант
  2. Особистий нікнейм: Люцифер Морнінгстар
  3. Суть скарги: блат від Адміністрації в чому суть адміністратора підозрують в спів праці з гравцем 207879 з клану SKAY
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
  5. Дата походження: 20,06,25 22:23:25

Хікару Міллер

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Кві 2025
Дописи
996
Реакції
495
Бали
123
Вітаю, шановний гравцю!

Дякую за звернення. Хотів би надати роз’яснення щодо ситуації, описаної у скарзі.

На момент інциденту я спокійно займався збором ресурсів (шишки, петрушки), не провокував, не порушував правила
Ukraine GTA, не використовував голосовий чат для образ чи провокацій, не вступав у конфлікти. Ви, як гравець, підійшли до мене та почали звертатись через мікрофон. Я вас попередив у чаті, що вас не чути — на що отримав від вас образливі висловлювання в мій бік. Саме за це і було видано відповідне покарання.

Покарання я видав самостійно, згідно з правилами
Ukraine GTA. Підтримку з боку колеги Марка Канта я лише відзначив словами вдячності за його втручання — жодного впливу на моє рішення не було. Жодної змови або «блату» не існує. Всі дії адміністрації здійснюються об'єктивно та в межах повноважень.

Підсумовуючи: вважаю своє рішення обґрунтованим та справедливим. Прошу в подальшому утримуватися від порушення правил, а також не провокувати інших гравців.

Очікуйте відповіді від ГА / ЗГА.
Гарної гри.

Володя Мельник

ГА 01 на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2024
Дописи
1,096
Реакції
550
Бали
198
Вітаю

Покарання видано вірно,
так званий "Блат" зі сторони адміністратора не можливий так як гравець [207879] якого ви підозрюєте є адміністратором який наразі перебуває у відпустці.
Докази були перевірені та адміністратор надав свою відповідь вище

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі