Розглянуто блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михасик Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
298
Реакції
680
Бали
113
Форма подачі скарги:
  1. Нікнейм адміністратора: Дейман Коваленко
  2. Особистий нікнейм: Міша Довбик
  3. Суть скарги: Вітаю! Сьогодні в 11 46 04 був зліт котеджа. По правилам зльоту на мітку можно забігати за 10 сек до зльоту,але багато гравців забіжали на мітку за 1 хв до зльоту і коли я стояв в першій лінії,то навіть не вспів забіжати,тому що коли один гравець забіжав,то за ним відразу і всі,тому я вважаю,що зліт пройшов не чесно і коли адміністратору Дейману Коваленко багато,хто кричав,то він просто ігнорував і відкинув одного гравця і я вважаю, що він просто заблатив, тому прошу забрати цей котедж на перезліт або аукціон і дати покарання адміністратору.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
  5. Дата походження: 25.05.2025

Джонатан Лінкольн

.
Активний гравець
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
963
Реакції
1,744
Бали
153
Вітаю шановний гравець!
Як можете замітити, в мене немає Заступника, але згодом буде. Мені не получалось прийти на зльот, тому мені допоміг Ст.Адміністратор. Я бачу що така ситуація не в перший раз, що гравці заходять на мітку за 1 - 2 хвилини. Я давав багато попереджень всім гравцям, але останнім часом вони не люблять прислуховуватись до Адміністраторів, тому ось мій вердикт:

Гравця #19035 буде покарано згідно правилам ловлі майна: Пункт 1.13 / 60 Хвилин деморган
Гравця #19288 буде покарано згідно правилам ловлі майна: Пункт 1.13 / 60 Хвилин деморган
Гравця #699 буде покарано згідно правилам ловлі майна: Пункт 1.13 / 60 Хвилин деморган
Гравця #29283 буде покарано згідно правилам ловлі майна: Пункт 1.13 / 60 Хвилин деморган
Гравця #27968 буде покарано згідно правилам ловлі майна: Пункт 1.13 / 60 Хвилин деморган
Гравця #27935 буде покарано згідно правилам ловлі майна: Пункт 1.13 / 60 Хвилин деморган
Гравця #18308 буде покарано згідно правилам UG: NonRP / 5 Хвилин деморган
Гравця #10118 буде покарано згідно правилам UG: NonRP / 5 Хвилин деморган

Моя порада гравцям: Слухайтесь Адміністраторів які допомагають мені на зльотах, або в тому числі і я. Ми стараємось провести зльот комфортним, але коли гравці не слухають вказівки Адміністраторів, то потрібно буде їх карати, до поки вони почнуть діяти згідно правилам ловлі майна. Якщо замітиться ще такі порушення, покарання будуть видаватись жорсткіші.

Очікуйте відповіді від
ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі