Відмовлено вибачення да га і зга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вася Шанта

Новий гравець
Реєстрування
27 Сер 2023
Дописи
12
Реакції
1
Бали
6
Вік
14
Нікнейм адміністратора:

Особистий нікнейм: ID19483 Ігор Коломойський

Шановна адміністрація та розробники гри GTA Україна прошу мене вибачити за те, що я 6 січня 2025 за дурістю свого так званого друга "Картаса Блатного" скачав незрозумілу для мене програму. Як пізніше виявилося, що це програма зі злому ігрової та донатної валюти, після заходу в гру на 06 сервері при запуску цієї програми мені автоматично зарахувалася донатна валюта, після чого система гри мене забанила на всіх серверах.Після того як мене заблокували в грі на всіх серверах через цей чит, я в той же день видалив програму (чит) зі свого комп'ютера і написав адміністраторам гри на форум лист з вибаченнями, але на жаль шанована адміністрація не розблокувала мій обліковий запис.

З дня блокування мого облікового запису на всіх серверах минуло 17 днів і я повторно вирішив подати заявку з вибаченнями за те, що я по дурниці скористався забороненою програмою. Тому шановна адміністрація GTA України прошу вас розглянути мою заявку щодо розблокування мого облікового запису на всіх серверах і більше я забороненими читами користуватися не буду і буду чесним та порядним громадянином нашої GTA України.

З повагою до вас ID 19483

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Оскарженню не підлягає.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі