Mersisi
Активний
- Реєстрування
- 12 Лип 2023
- Дописи
- 158
- Реакції
- 189
- Бали
- 46
- Нікнейм адміністратора: Тіма Харріс
- Особистий нікнейм: Андрон Мерссі
- Суть скарги: Доброго дня шановний керівник проекту, в мене трапилась дуже неприємна ситуація:
1. Адміністратор видав покарання ( догана клану ) спричаюсь на те що я являюсь модератором клану, на що я звернувся до нього в ДС ( скріншот 1 ) з поясненням того що мене поставили на модератора на момент здачи партії щоб я получив більше грошей з закритой партії, Адміністратор сказав що скарга була виданна по логам хотя на момент порушення я не був модератором клану.
2. Данний Адміністратор видав догану клану не закінчивши розгляд скарг на форумі в розділі неофіційні організації ( скріншот 2 -4 )
3. також у скарзі в якій на мене закинули на форумі вказано покарання РК ( повернення на місце смерті ) хоча можна було видати СК, але його навіть там не було, так як людина не залишалась на місці спамна, а рухалась далі ( скріншот 5 ).
4. Також хочу зауважити на мене була залита скарга від 3-го лиця людина яка ніяк не стосується до скарги, я важаю що саме данний адміністратор взяв цю скаргу на розгляд, хоча скарга мала бути зачинена одразу, навіть можлвивий злив клану. ( скріншот 6 ).
5. Також переглядав інші скраги які розгялдав данний адміністратор мною було замічено недосконале видання покарання, а саме ДМ ЗЗ повинні були отримати всі 3 гравця
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Тревіс-Хард-Фортік-Овнхаррісон-16349-dm-zz.93595/
Прошу вас пане керівник проекту видати покарання данному адміністратору за неуважність, халатність, (можлвивий) блат.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Вкладення
Останнє редагування модератором: