Розглянуто для Владислава Савочкіна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mersisi

Активний
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
158
Реакції
189
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Тіма Харріс
  2. Особистий нікнейм: Андрон Мерссі
  3. Суть скарги: Доброго дня шановний керівник проекту, в мене трапилась дуже неприємна ситуація:

1. Адміністратор видав покарання ( догана клану ) спричаюсь на те що я являюсь модератором клану, на що я звернувся до нього в ДС ( скріншот 1 ) з поясненням того що мене поставили на модератора на момент здачи партії щоб я получив більше грошей з закритой партії, Адміністратор сказав що скарга була виданна по логам хотя на момент порушення я не був модератором клану.

2. Данний Адміністратор видав догану клану не закінчивши розгляд скарг на форумі в розділі неофіційні організації ( скріншот 2 -4 )

3. також у скарзі в якій на мене закинули на форумі вказано покарання РК ( повернення на місце смерті ) хоча можна було видати СК, але його навіть там не було, так як людина не залишалась на місці спамна, а рухалась далі ( скріншот 5 ).

4. Також хочу зауважити на мене була залита скарга від 3-го лиця людина яка ніяк не стосується до скарги, я важаю що саме данний адміністратор взяв цю скаргу на розгляд, хоча скарга мала бути зачинена одразу, навіть можлвивий злив клану. ( скріншот 6 ).

5. Також переглядав інші скраги які розгялдав данний адміністратор мною було замічено недосконале видання покарання, а саме ДМ ЗЗ повинні були отримати всі 3 гравця

https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Тревіс-Хард-Фортік-Овнхаррісон-16349-dm-zz.93595/

Прошу вас пане керівник проекту видати покарання данному адміністратору за неуважність, халатність, (можлвивий) блат.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

Вкладення

• Скріншот 1.jpg
    Скріншот 1.jpg
    146.1 Кб · Перегляди: 86
  • Скріншот 2.jpg
    Скріншот 2.jpg
    169.2 Кб · Перегляди: 86
  • Скріншот 3.jpg
    Скріншот 3.jpg
    320.1 Кб · Перегляди: 80
  • Скріншот 4.jpg
    Скріншот 4.jpg
    251.6 Кб · Перегляди: 77
  • Скріншот 5.jpg
    Скріншот 5.jpg
    43.8 Кб · Перегляди: 76
  • Скріншот 6.jpg
    Скріншот 6.jpg
    320.1 Кб · Перегляди: 85
Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Покарання видано вірно, від вас було дуже багато порушень, станом на момент розгляду було зафіксовано що ви були модератором у клані, ГС Неоф і так пішов на зустріч і замість 2 доган видав лише 1.

Передаю керівництву

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, з рішенням Головного Адміністратора згоден.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі