Розглянуто для ГА или выше

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрюха Брукс

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Січ 2025
Дописи
135
Реакції
78
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Серго Голд
  2. Особистий нікнейм: Андрюха Брукс
  3. Суть скарги: стоял спокойно на ЦР продавал товар, подходит ЗГА и наченает говорить что-бы я отдал ему номера BB1488OP хоть это были обичные номера, я в итоге отдал ему номера,и сказал "НЕ подавись номерами" я не сказал "что бы ты подавился номерами этими" дальше он начал говорить что Андрюха Брукс это нрп ник но я с этим ником подавал на ПП ЗСУ заявку одобрили а на старший склад только с рп ником, я был в фракциях много раз с этим ником а в фракциях тоже только рп ники принимают, я не помню когда начал играть но наиграно 3к часов и не разу мне ничего не говорили за ник, после чего он начал мне угрожать тем что даст бан за неповажное ставлення до админов, но мое мнение там максимум мут,потом начал говорить что посадит за ник,
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут и тут
  5. Дата походження: 30.09.2025
    тайм коды 3:00 погрози, 0:40 говорит что нрп ник, 1:30 погрози, 6:30 бан. Ещё он все время он мне тыкал

Останнє редагування:

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.
З приводу номерного знаку, згідна з ЗГА, так як під конфіскацію підпали не тільки ви.
1488 є гаслом, яке ми розцінюємо як розпал ворожнечі і за правилом 6.52. "Номерні знаки" - Забороняється встановлювати та створювати номерні знаки з образливим або пригнічувальним характером, або містить розпал міжнародної ворожнечі. | Конфіскація номерного знаку, їх конфісковуємо.

З приводу вашого спілкування та спілкування ЗГА, не згідна з покаранням на бан 4 днів, так від вас було неповажне ставлення, але як я розумію суперечка виникла що з однієї, що з другої сторони.

Вас буде розблоковано, вважаю що своє покарання відбули.
З ЗГА буде проведена бесіда.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі