Зачинено для Галицького !

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Леонід Овнабсолют

Новий гравець
Реєстрування
8 Жов 2024
Дописи
5
Реакції
2
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Леонид Овнабсолют
2. Нікнейм адміністратора: Джеймс Гром
3. Суть скарги: Добрий день пане Олег, в мене виникла проблема, та я прошу вас розібратись, та допомогти. Мене заскамили на 10кк гривень(скарга), коли це сталось я відразу ж пішов писати на форум скаргу на гравця. зранку, коли я прокинувся, пішов перевіряти стан моєї скарги, але нажаль було мені були відмовлено. я подав скаргу ще 2 рази, тому що незрозумів що саме не так, тоді мені пригрозили баном. тоді я задумався, та після пояснень що саме не так, адміністратор мені сказав, що проблема саме у тому, що на відеу немає дати, але нажаль я не можу відзняти відео у іншому варіанті (с датою та часом), тому що я просто не розумію як це пофіксити. також хотів би додати те, що скарги на оск та образи рідних/родичив там частіше за все видно тільки чат, та це приймається. дуже прошу зациклити на цьому увагу, дякую! як варіант модна подивитись по логах чи тому подібне….
на відеу усе видно як гравець погоджується зі рп договором та як ліває просто зі гри, якщо для підтвердження дати потрібні більше доказів, будь ласка звяжіться зі мною.
дякую Леонід.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): ———
5. Дата порушення: 06.06.2026

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,610
Реакції
1,071
Бали
253
Вітаю
Вам вже було зазначено у двох скаргах, що на наданому відеозаписі відсутні дата та час
При подача трьох однакових скарг, можливо блокування форумного акаунта терміном від 7 днів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі