Відмовлено для тоширо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мерик Хард

Поважний гравець
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
289
Реакції
205
Бали
63
  1. Нікнейм адміністратора: Рафаель Тоширо
  2. Особистий нікнейм: Юрій Вайбік
  3. Суть скарги: Шановний ГА!!! яка різниця що я грав на інших акаунтах з стороніх ПЗ? я на цоьму акаунті грав з чітами ви бачили що я на цьому акаунті використовував стороні ПЗ пускай інші акаунти будуть в блокувані а за що цей банити акаунт я тут щоб натворив чи що? ви даже нехочете на провірку визвати мене що удосконаритись що я без чітів ви не виконужте свою роботу якшо людина грала з чітами на іншому акаунті можете ті акаунти блокувати за що це акаунт заблокували? я що використовував чіти чи що? на цьому акаунті мині кажется що ввам просто ліь робити провірки на чіти і ви не виконуєте свою роботу якщо акаунт не буде розблокований я подаю на вас скаргу і + ви ще казали створюйте новий акаунт і починайте гру заново я що зробив і почав гру заново а ви просто так забанили
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Переглянути вкладення 215307
  5. Дата походження:20.05.2024

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,331
Реакції
663
Бали
213
Вітаю.
Якщо ви маєте активні блокування за використання сторонніх ПЗ, та створюєте новий акаунт і маєте бажання продовжити грати на проекті, то це нажаль не є можливим, у вас не один і не два акаунти в активному блокуванні з аналогічними причинами, тому тут навіть не виникає сумнівів стосовно правильності покарання вашого.
Відмова!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі