Сатоши Епштейн
Шановний гравець
- Реєстрування
- 14 Чер 2025
- Дописи
- 20
- Реакції
- 39
- Бали
- 18
1. Ваш нікнейм:Сатоши Епштейн
2. Нікнейм адміністратора: Владислав Марловський
3. Суть скарги: доповнення до минулої скарги------
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тиць
5. Дата порушення: 2-28-2026
2. Нікнейм адміністратора: Владислав Марловський
3. Суть скарги: доповнення до минулої скарги------
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 2-28-2026
Доброго дня, шановна адміністраціє.
Прошу ще раз розглянути моє покарання у вигляді бану на 15 днів за образу адміністратора Владислав Марловський.
Я повністю визнаю свою провину та розумію, що порушив правила проєкту. Незалежно від ситуації, я не мав права дозволяти собі образливі висловлювання. Щиро прошу вибачення за свою поведінку.
Я зробив для себе висновки з цієї ситуації. У разі скорочення терміну або дострокового зняття бану гарантую, що буду дотримуватися правил проєкту та більше не порушуватиму їх. Надалі поводитимусь стримано, не піддаватимусь емоціям і проявлятиму повагу до адміністрації та гравців.
Прошу дати мені шанс виправитися та довести це своєю подальшою поведінкою.
Дякую за розгляд звернення.

┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 𝖀𝕶𝕽𝕬𝕴𝕹𝕰 𝕲𝕿𝕬 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
𝖅𝖆𝖍𝖎𝖉𝖓𝖆 𝖀𝖐𝖗𝖆𝖎𝖓𝖆 [02]
𝕾𝖆𝖙𝖔𝖘𝖍𝖎 𝕰𝖕𝖘𝖙𝖊𝖎𝖓
┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ♡ ♡ ♡ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛
Прошу ще раз розглянути моє покарання у вигляді бану на 15 днів за образу адміністратора Владислав Марловський.
Я повністю визнаю свою провину та розумію, що порушив правила проєкту. Незалежно від ситуації, я не мав права дозволяти собі образливі висловлювання. Щиро прошу вибачення за свою поведінку.
Я зробив для себе висновки з цієї ситуації. У разі скорочення терміну або дострокового зняття бану гарантую, що буду дотримуватися правил проєкту та більше не порушуватиму їх. Надалі поводитимусь стримано, не піддаватимусь емоціям і проявлятиму повагу до адміністрації та гравців.
Прошу дати мені шанс виправитися та довести це своєю подальшою поведінкою.
Дякую за розгляд звернення.

┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 𝖀𝕶𝕽𝕬𝕴𝕹𝕰 𝕲𝕿𝕬 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
𝖅𝖆𝖍𝖎𝖉𝖓𝖆 𝖀𝖐𝖗𝖆𝖎𝖓𝖆 [02]
𝕾𝖆𝖙𝖔𝖘𝖍𝖎 𝕰𝖕𝖘𝖙𝖊𝖎𝖓
┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ♡ ♡ ♡ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛
Останнє редагування модератором: