Розглянуто звернення до Віктора Миколайовича

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дима Флуррі

Отаман
Реєстрування
15 Сер 2023
Дописи
280
Реакції
42
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Віктор Миколайович
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Флуррі
  3. Суть скарги: Вітаю шановний ГА я подавав скаргу на гравця Анна Чарлос перша скарга + друга скарга. Потім я подав скаргу на Діму Чортенко що неправильно роздивився скаргу на що ви відповіли В даному випадку не бачу сенсу карати гравця за виклик з невеликим набором символів, проте, адміністрація проведе бесіду з гравцем та надасть усне попередження, якщо знову буде помічено спеціальний флуд, гравець отримає покарання. Але після цього я побачив що від цього гравця знову почався Флуд дуже часто в виклики поліції, я навіть один раз вирішив приїхати на цей виклик там де був флуд у виклику а саме багато крапок і коли підїхав побачив що гравець стоїть у Чорнобилі там де радіація, як я зрозумів вона спеціально туди приїхала аби хтось з поліції приїхав на виклик і помер від радіації. Але я просто хотів приїхати та виписати штраф за Помилковий виклик і все. І сьогодні граючи в гру за весь час коли я грав сьогодні цей гравець проспамив символами в виклик поліції 5 разів, я вважаю це ненормальним що гравець викликає поліції і навмистно тікає в чорнобиль щоб з цим гравцем не змогли нічого зробити а саме виписати штраф. Тому прошу видати максимальний мут за правилом серверу 5.4. "Flood" - Відправлення трьох і більше однакових повідомлень поспіль за короткий проміжок часу, зокрема й використання "сміттєвих" або таких, що засмічують чат, біндів. | Мут до 30 хвилин. Дякую за увагу!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): перший доказ + другий доказ + третій доказ + четвертий доказ + п'ятий доказ
  5. Дата походження: 21.06.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі