Розглянуто мп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Русік Ухилянтович

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Тра 2024
Дописи
216
Реакції
46
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:Денис Тимошик
  2. Особистий нікнейм:Русік Рівненьский
  3. Суть скарги:Зашов на мп хованки я за ховався на території мене ні хто не знайшов і ту я наблюдаю як в чаті пише переможець такий то такий я начінаю бігти шукать їх та визвав адміншу вона каже передам інфу і після чого мене кікає на місце з якого я зашов даже якщо судить і дивитись з іншої сторони як сказав денис що мене там не було... то що я мігби зайти туда тай все окей але чому мене тоді кикнуло з відти після чого пришов Денис та начав до мене не шанобливо ставитись мені зовсім не приємно як він до мене говорив що щось не подобається і так далі нажаль я не зрробив откат як він приходив на репорт я кажу пішли в дс він даже слухать мене не хоче тай щей погрожує покаранням за спам і не слухаючи мою думку зразу іде не слухай мене ні чого це з його сторони порушення тому я прошу від адміна видати відкат що мене там не було по його словам та компенсацію в розмірі приза який там був для переможця і за нешанобливе ставлення.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:01.09.24

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,015
Реакції
2,698
Бали
253
Вітаю!

Вам буде виплачена компенсація Х2,переглянувши відеодоказ адміністратора,нажаль стались деякі тех.помилки,через котрі вас було не помічено!

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі