Бавікс Набанов
bavix
- Реєстрування
- 25 Вер 2022
- Дописи
- 235
- Реакції
- 179
- Бали
- 43
1. Нікнейм адміністратора: Григорій Густилін
2. Особистий нікнейм: Бавікс Макалістер
3. Суть скарги: причина в тому, що Андрій Блащина, його соклановці їздять на броньованому Х5 кілері, цей автомобіль дуже дизбалансний, якщо ти вистріляєш 1-3 обойми ти не зможеш далі попадати по людині яка сидить в цьому авто:
тобто виходить так - ми МВС не можемо вистріляти в звичану авто с решіточками 5-6 обойм, і пасажири будуть цілі, це ненормально!
Додаю скарги на цей автомобіль: скарга 1, скарга 2,
в цих скаргах є данний автомобіль, який дуже нечестний до гравців.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): відео
5. Дата походження: 2.01.23
Прошу поставити лайк на мою скаргу хто згоден що потрібно фіксити цю авто!
тайм коди до відео: 2.45 я починаю стріляти, вистріливши всю обойму, (залишаеться 17 патронів) я не наніс урону, тільки 1 пулю в когось,
3.06 - даю більше попадань, вбиваю Леона Кіука, коли він висунувся зі скла, тобто машина так само ціла
3.12 вся обойма пуста, більше нема попадань
далі ви можете дивитись картину описану в причині скарги.
2. Особистий нікнейм: Бавікс Макалістер
3. Суть скарги: причина в тому, що Андрій Блащина, його соклановці їздять на броньованому Х5 кілері, цей автомобіль дуже дизбалансний, якщо ти вистріляєш 1-3 обойми ти не зможеш далі попадати по людині яка сидить в цьому авто:
Додаю скарги на цей автомобіль: скарга 1, скарга 2,
в цих скаргах є данний автомобіль, який дуже нечестний до гравців.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): відео
5. Дата походження: 2.01.23
Прошу поставити лайк на мою скаргу хто згоден що потрібно фіксити цю авто!
тайм коди до відео: 2.45 я починаю стріляти, вистріливши всю обойму, (залишаеться 17 патронів) я не наніс урону, тільки 1 пулю в когось,
3.06 - даю більше попадань, вбиваю Леона Кіука, коли він висунувся зі скла, тобто машина так само ціла
3.12 вся обойма пуста, більше нема попадань
далі ви можете дивитись картину описану в причині скарги.