Розглянуто некоректно розглянута скарга Ян Карпенко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олексій Козаченько

Шановний гравець
Реєстрування
26 Лис 2023
Дописи
94
Реакції
44
Бали
21

Данієль Хомс

Team Testing UKRAINE GTA
Старший тестер
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,533
Реакції
965
Бали
253
Шановний Олексію Козаченько!

Дякую за звернення і надані докази. Хочу дати пояснення з приводу ситуації, що сталася.

1. Щодо порушення пункту 5.15: Я, переглянув вашу скаргу та підтверджую, що згадка рідних або родичів у негативному контексті — це порушення правил. Зокрема, слово "старуха" (яке було використано в даній ситуації) може бути сприйнято як неприязна або образлива згадка про родичів, що також підпадає під заборону. Враховуючи це, покарання буде застосовано, і скарга буде перерозглянута.
  2. Щодо ЗГС Неоф Яна Карпенко: Я розумію, чому ви могли бути незадоволені його діями, і вибачаюсь за те, що в даній ситуації не були враховані всі нюанси. Ян діяв згідно з правилами, але було б корисно більш детально перевірити всі обставини, щоб запобігти подібним ситуаціям у майбутньому. Це моя відповідальність, і ми на цьому будемо працювати.
  3. Всі, хто порушував правила і вживав образливі висловлювання, отримають відповідні покарання. Це важливо для підтримки здорової атмосфери на сервері та для того, щоб всі учасники могли комфортно грати.

Дякую за звернення. Якщо у вас виникли які-небудь недорозуміння щодо моїх слів або дій слідчкуючих неоф та ЗГС Неоф, прошу звертатися до мене в особисті повідомлення,в телеграм або діскорд.

Discord: solomoncls
Telegram: solomondpp

Ми будемо сприяти кращій роботі слідчих Неоф, щоб запобігти подібним конфліктам у майбутньому.

З повагою,
Данієль Хомс
ГС НЕОФ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі