Зачинено несправедливе покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Лют 2023
Дописи
69
Реакції
35
Бали
21
1.Нікнейм адміністратора:

Андрій Блащина

2.Особистий нікнейм: Євгеній Левицький
3.Айди:
4.Суть скарги: судячи з усього,даний адмін не читав опис скарги і не переглянув відео доказ належним чином,що є халатністю.
1. він видав несправедливе покарання автору скарги.
2. друге,він не покарав порушника на НонРП дії.

Скопійований текст з некомпетентно розглянутої скарги:
Суть скарги:даний товариш вирішив,що це дуже чудова ідея - розстрілювати проїзжаючи повз нього автівки,мало того,двічи. плюсом до всього ,коли я вже зібрався їхати собі далі по справах,мовчки випхав мене з мого ж авто щоб подивитись,з якого я клана.
у нас війна і це я розумію,але його дії - це повна неадекватність і якби не це,я їхав би собі спокійно далі...
і для розуміння - через таких кадрів масово страждають гравці різного роду,як кланівських,так і одинаків.
вимагаю жорстокого і справедливого покарання.

також хочу додати,що порушник не міг знати,хто саме сидить у авто(тонування) перед першим ДМмом
вимагаю перерозгляду скарги,справедливого покарання порушника і визволення мене з тюрми.

також хочу відмітити,що передивляючи форум на Блащину,звернув увагу на велику кількість скарг на його некомпетентність і підозру у блаті кланів.
вимагаю розібратись і у цьому.

5.Доказ видачі покарання (скріншот):

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,827
Реакції
9,087
Бали
253
На вашому відео не видно хто саме по вам відкрив вогонь, після чого ви повернулися, вас викинув з автомобіля учасник ворожого клану і тільки тоді почав по вам стріляти.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі