Влад Доларсс
Козак
- Реєстрування
- 12 Січ 2025
- Дописи
- 31
- Реакції
- 13
- Бали
- 13
- Нікнейм адміністратора: Максим Ашваганда
- Особистий нікнейм: Влад Доларсс
- Суть скарги: Хочу звернутися зі скаргою на дії адміністратора Максим Ашваганда. Ситуація була така: я сидів на квадроциклі, до мене підбіг гравець(нік мені не відомий), стрибнув на мого персонажа та почав бити. Згідно з правилами, це порушення, тому я викликав адміністратора.
Коли адмін прийшов, гравець вже зліз і просто стояв, через що адмін сказав, що нічого не бачив, і ситуація залишилася без реакції. Після того, як адмін пішов, гравець продовжив мене провокувати, і я його вбив. Розумію, що зробив це у зеленій зоні, де так робити не можна, але ситуація була спровокована саме ним. У результаті мене відправили у в’язницю, а моєму клану видали догану, після чого клан був видалений.
Доказів у мене, на жаль, немає, але я прошу переглянути цю ситуацію або хочаб змінити покарання у вигляді зняття балансу клану. Я поважаю правила сервера та адміністрацію, однак вважаю, що у даному випадку рішення було несправедливим, адже покарання отримав я, хоча саме я викликав адміністратора через порушення іншого гравця. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 02.09.2025