Відмовлено не шалоблене ставлення то ігравков

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мінато Катана

Вільний
Реєстрування
29 Гру 2022
Дописи
118
Реакції
34
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Колос
  2. Особистий нікнейм: Леон Ангел
  3. Суть скарги: не шалоблене ставлення до іграков від даного адміністратора він розмовли тікав та ухіливяся не адекватно себе вів неадекватно ставився до іграков та оперевся відповідати на пистання та видав мут та хочу оскаржитися на даного адміністратора шо вір не рп ігрок то чого дани адмін занімає намет шо він не рп ігрок його должность дивитися за порятком сервера а не продавати майно дивіця якшо він може продавайти майно та кататися на отз то це повний брид якшо він хоче продавти майно та кататися і розважатися на те є відпустка будьласка ГА ЗГА керівник зверніт на це вніманіє бо мені кажеця шо на 1 сервері кажетя бардак робиця вас а він ігнорите на цей щот та поговоріть з повидінкою адмінітратора бо вони трохи не адекватро розмовляютьдуже грубо і це становлеця не приємно розважатися в гта україна пердевійя таного адмінітратора а сами Андрій Колос зімной іграти були згідні по цьому поводу,будьласка навидіть порядок на сервері бо акти я думаю буде патади потомушто шо адмінітратори шо хочуть те позволяють собі роздивізя цю скаргу дитально. Дякою Шановна Адмінітрація за Увагу!!!!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
  5. Дата походження: 16.06.2024.

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець! На Ваших доказах нічого не видно. Скріншотів не достатньо для того, щоб видати покарання адміністратору.
Адміністратору не забороняється мати свій ТЗ, та кататися на ньому, та продавати. його.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі