Розглянуто нонрп госка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Вакула

Ігровий Помічник | Центральна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
21 Сер 2022
Дописи
243
Реакції
95
Бали
73
Нікнейм гравця: ID 7245 ID 79291 ID 199876
Особистий нікнейм: Влад Маккалістер
Суть скарги: Я питав у НПУ К можна піти передати дружині речі які треба було ( просто на той час у мене могли світло виключити) хочу заранее вибачитися за те що я заходив у червону зону ну ситуація така що жінка попросила передати їй речі яку потрібні були їй для чого, і я підійшов запитав всі проігнорували і я спочатку пішов за працівниками які ішли до ІТТ, но потім без попередження, без відігровок мене вдарили тайзером + наділи кайданки. Таймкод 0:22 зняв кайданки без відігровки. Таймкод 0:40 я вперше почув його та він сказав покидати, я йому пишу що мені треба передати він просто ігнорує те що я говорю+ пиши. Таймкод 0:46 він почав вести відлік. Таймкод 0:49 до мене звернувся працівник поліції його співробітник ''навіщо вам треба пройти туди, я йому все розписав навіщо'', но ID 7252 йому було побаку і продовжав щітати. Також хочу взяти на увагу він щітав бистріше чим ішли секунди. Таймкод 1:05 він без рп відігровки закував другу людину. Хочу щоб ви звернули увагу на цей таймкод 2:18 мене затримала людина і ми зайшли в кімнату і прийшла людина яка не має ніякого стосунків до затримання (одним словом не являеться суб'єктом затримання). Таймкод 2:24 ID 79291 говоре що його співробітник є свідком затримання, якщо я не помиляюся повинно бути два свідка. Таймкод 2:31 він говоре що він був в низу та не бачив ситуації а його спів робітник був і бачив, хоча якщо подивимось відео докази ранее то його там не побачимо. Таймкод 3:36 він говоре що у колеги є відео докази, і з цього моменту можна зрозуміти що у людини яка почала процесуальні дії немає відео доказ. Таймкод 3:55 він відіграв що дістав рацію а що далі не зрозуміло що він робив, а також він не повідомив що викликав адвоката та не сказав час в скільки викликав, то у мене є підозра що працівник не викликав адвоката. Таймкод 4:10 не знання процесуального кодексу а саме скільки даеться часу на відповідь адвокату. Таймкод 4:34 питає навіщо я зайшов хоча він коли вийшов на верх я написав чому я там стою і що хочу зробити. Таймкод 4:56 не знання субардинації, перебиває затриманого коли він розказує чому він там. Таймкод 5:54 вже почав лагати інтернет, у мене зазвичай коли вже починає так лагати то це значить що скоро відключать світло. Таймкод 6:05 я вперше таке чую що від капітана можно проводити людину до ІТТ для передачки (хоча до 2.4.9 можна було проводити з будь якого звання). Таймкод 6:27 ID 199876 людина яка не має до даного затримання говоре що час на відповідь адвоката вийшов. Таймкод 6:56 я повідомляю щл хочу скористатися телефоним дзвінком, на що я чую ви вже скористалися своїми правами, хоча я попросив щоб викликали адвоката, а як я знаю то я можу запросити адвоката та один телефоний дзвінок. Таймкод 7:11 мені говорять що надаеться одна услуга тоесть адвокат або телефоний дзвінок. Таймкод 7:34 нонрп дія звідки він дістав сканер якщо там не було піл столом: полочки спеціальной, шухлятки або ще чогось. Таймкод 8:10 він говоре що я відлітаю за нонрп хоча з його сторону була не коректна відігровка (я запитав у адміністрації вот відповідь). Таймкод 8:36 питання як він мене знайшов і впевненим був що то саме я був у базі, так як я був у масці і вони не пробили мене по відбитку пальця нормальним рп. Таймкод 8:46 у мене вимкнули світло.
Докази (скріншот/відео): ютуб, докази адміністрації
Дата порушення: 07.12.2024​

Владислав Ахметов

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Лис 2022
Дописи
147
Реакції
90
Бали
33
Вітаю шановний гравець, переглянувши відеозапис зазначаю
Вердикт -
Гравець 79291 отримує Догану за порушення правил державних організацій 2.7, 2.32

Гравець 7245
отримує Попередження за порушення правил державних організацій 2.32

Гравець 147698 отримує мут 15 хвилин за порушення правил Ukraine GTA 5.4

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі