Відмовлено оскарження бану|01|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

anton81948

Новий гравець
Реєстрування
22 Бер 2026
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
1. Ваш нікнейм: Павло Эрмоленко

2. Нікнейм адміністратора: нікнейм, скріни скину в тг, або напишіть мені
@GAZANIO

3. Суть скарги: 20.03.2026 я вернувся в гру через довгий термін та пішов на привіз контейнерів, на контейнерах я побачив дубайський контейнер та поставив 3 мільйона а саме свої останні гроші, на що надо мною почав сміятись хлопець та ображати мене та моїх батьків, через 5 хвилин я купляю контейнер нова пошта та ставлю ставку 600.000 і перебиває той хлопець на останній секунді і начинає сміятись, по голосу йому було більше 20 років, ще я йому написав що він і не працює а перекупає контейнери(RP. типу він не працює як справжній а тільки афк стоїть на контейнерах)я розумів що він провокує сміхом та знущається наді мною , бо він має багато коштів, на відміну від мене,на що я не витримав і написав" у тебе батько гарний мужик"(p.s дословно).його тімейт почав казати це бан назавжди я спугнувся та вийшов з гри я не знав що навіть за згадку батьків дається покарання. пробачте мене, я не прошу зняття бану тому що розумію що моя провина теж є, але якщо провокація то 50/50 я ж не міг стояти як вкопаний терпіти на очах людей, прошу зменшити термін бану, 21 день це багато, я скачав гта юкрейн тому що ця гра мені дуже подобається, і в 1 день після того як я поремонтував пк, та зайшов в гру,така халепа...
пробачте мене, я повівся на провокацію
прошу зменшення покарання або зняття(можливо)

4. Доказ отриманого покарання (скриншот)

- не можу фотки залити сюди через розмір
5. Дата порушення: 20.03.26

Крістіан Родаріо

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
938
Реакції
365
Бали
108
Вітаю
Пройшло мало часу для оскарження з моменту отримання покарання

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі