Розглянуто оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мартіні Такт

Шановний гравець
Реєстрування
23 Лис 2024
Дописи
11
Реакції
37
Бали
16
1.особистий нікнейм: Мартіні Такт
2.Суть Оскарження: Я гравець 01 серверу під ніком Мартіні Такт дуже сильно вибачаюсь за скоєне собою в мене були проблеми в власному житті в мене все йшло на перекосяк і я був дуже сильно на емоціях та почав робити те що навіть не хотів мене всі мої друзі вмовляли не робити нічого але я дурний був що не слухав їх так як думав що через ці проблеми які є у мене в власному житті я більше не зможу грати в цю гру хотя дуже хотілось і хочеться надалі проводити час в цій грі з своїми друзями під впливом емоцій я почав робити дуже не хороші справи а саме зайшов на 03 та 04 сервер і обізвав маму адміністрації за це дуже стидно і я готовий щиро вибачитись перед цією адміністрацією в голосову чаті в соціальній мережі діскорд або телеграм саме головне образи в сторону батьків я взагалі не воспринімаю незнаю що зі мною сталось що я почав таке робити мені тоді не хотілось нічого через ті ж самі проблеми в житті і я був на сильних емоціях образи в сторону рідні я взагалі засуджую та не одобряю та запевняю вас що більше такого не повториться прошу вибачити мене та можу попросити лічно вибачення в тієї адміністрацію до якої говорив ці слова прошу вас вибачте мене та розбаньте серійний номер лаунчер я надалі хочу грати в цю прекрасну гру зі своїми прекрасними друзями яких найшов в цій грі будь ласка віднесіться до мене з розумінням я ще раз щиро прошу вибачення
Прошу вас зніміть бан по серійному номеру хочу надалі грати і зробити все як було раніше віднесіться до цього з розуміням! Дякую

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Переношу скаргу у відповідний розділ​

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю! Ваші аккаунти не будуть розблоковані. Але Ви можете продовжити гру з нового аккаунту. При повторному порушені Ви будете занесені до ЧС UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі