Sakyra2
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 9 Гру 2025
- Дописи
- 72
- Реакції
- 56
- Бали
- 23
1. Discord сервер(-и): 01-02-03-04-05-06-07
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: _avt_67
4. Суть звернення:
Вітаю, шановна адміністраціє Discord-сервера UKRAINE GTA.
Я отримав блокування за пунктом 4.6 та хочу щиро попросити переглянути моє покарання. Усвідомлюю, що мої дії могли порушити правила сервера та створити незручності для інших учасників спільноти. Після блокування я детально ознайомився з правилами та зробив для себе висновки.
Прошу надати мені ще один шанс. Я ціную цей сервер, люблю спілкуватися з гравцями та брати участь у житті проєкту. Надалі зобов'язуюся дотримуватися всіх правил Discord-сервера та не допускати подібних порушень.
Сподіваюся на ваше розуміння та позитивне рішення. Буду вдячний за можливість повернутися до спільноти та довести своїми діями, що така ситуація більше не повториться.
5. Докази (скріншоти/відео): і така всі сервера
6. Дата видачі покарання 03.06.202
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: _avt_67
4. Суть звернення:
Вітаю, шановна адміністраціє Discord-сервера UKRAINE GTA.
Я отримав блокування за пунктом 4.6 та хочу щиро попросити переглянути моє покарання. Усвідомлюю, що мої дії могли порушити правила сервера та створити незручності для інших учасників спільноти. Після блокування я детально ознайомився з правилами та зробив для себе висновки.
Прошу надати мені ще один шанс. Я ціную цей сервер, люблю спілкуватися з гравцями та брати участь у житті проєкту. Надалі зобов'язуюся дотримуватися всіх правил Discord-сервера та не допускати подібних порушень.
Сподіваюся на ваше розуміння та позитивне рішення. Буду вдячний за можливість повернутися до спільноти та довести своїми діями, що така ситуація більше не повториться.
5. Докази (скріншоти/відео): і така всі сервера
6. Дата видачі покарання 03.06.202