Схвалено паша технік. стримснайп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Smetanka Mafia

https://t.me/smetankamafia
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
93
Реакції
13
Бали
11
1. Нікнейм адміністратора: паша технік
2. Особистий нікнейм: Максончик Сметанкиа
3. Суть скарги:
строго приветствую
Сталася неприємна ситуація. гравець з ніком Денис Сирена який виявився за сумісництвом стрімером (177 підписників),
який раніше підрізав мене з моїм товаришем, потрапив під нашу гарячу руку.

Викравши автомобіль, він їхав прямо в наш бік, де ми абсолютно випадково його та його товариша дізналися заздалегідь і, перекривши дорогу, відігравши РП при діставанні зброї, вбили його, так само його товариша.

=
Я вважаю це РП процесом і ніяк не стримснайперінгом, бо, по-перше до цього моменту я ніяк не знав цієї людини поза грою і не мав на меті нашкодити її стримерській діяльності.
По-друге, абсолютно нормально, що "злодії" автомобілів можуть вбити, оскільки він вкрав машину дуже впливового мого знайомого.
А по-третє, це було РП: цей персонаж до цього "перейшов" мені і моїй мафії дорогу, що спричинило потребу знешкодити від нього та його оточення.
Я вважаю це повсякденною ситуацією як у звичайному геймлії гри, так і під час стримування.

Не згоден із виданим покарання від адміністратора, тому що вважаю його дії блатом у бік гравця Денис Сирена.
Якщо це не так, то чомусь ютуберам з 0 глядачами дозволено абсолютно все і вони можуть прикриватися стрімом, щоб будь-яку ситуацію вирішували таким шляхом.

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): 5. Дата походження: 09.04.2023, 01:58

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Вітаю.

Запрошу докази у даного адміністратора.

На розгляді.

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Вітаю.

Покарання буде знято. Приносимо свої вибачення. З адміністратором буде проведена бесіда.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі