Зачинено помилка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю. Покарання було видано, в вигляді бану на 7 днів.Спочатку переконайтесь, а потім вводьте адміністрацію в оману.

Мортон Острозький

ГС Неоф | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2023
Дописи
879
Реакції
385
Бали
168
Подивіться цю скаргу: Тик, у самому кінці є текст в якому написано що покарання було знижено до 2 діб за рішенням ГА

Реєстрування
10 Сер 2022
Дописи
139
Реакції
297
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: С Неоф. організації
  2. Особистий нікнейм: Мага Хевву
  3. Суть скарги: 08.10.2023 , я подав скаргу на гравця, за багоюз , перший раз мені не правильно розглянули , скарга 1. Після цього я подав ще одну скаргу ( повторно), та мені надав відповідь Рафаель Тоширо, а саме : скарга 2 . В чому суть даної скарги, протягом 5 днів, покарання в 7 днів бану не було видано, є підозра що йому навмисно не видають покарання тому що, йому обіцяли що він буде Адміністратором якщо в нього не буде критичних покарань.
    Звідки я знаю що йому покарання не було видано ? Тому що сьогодні близько 16:45 я його побачив на МР " Перестрілка " докази .
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
  5. Дата походження: 13.10.2023
Вибачаюсь за оффтоп але , данна людина просто зливає гравців , також я надав ГА всі откати на грубі порушення такі як ДМ,ДМ ЗЗ , та СК+ТЗ в бою всі рази мене було витягнуто з деморгану, та покарання зменшили до 2 днів!

Мага Флуррі

𝐮𝐧𝐤𝐧𝐨𝐰𝐧
Реєстрування
3 Кві 2023
Дописи
261
Реакції
312
Бали
123
Вибачаюсь за оффтоп але , данна людина просто зливає гравців , також я надав ГА всі откати на грубі порушення такі як ДМ,ДМ ЗЗ , та СК+ТЗ в бою всі рази мене було витягнуто з деморгану, та покарання зменшили до 2 днів!
На сервері + 45 тис. гравців . На вашу думку як я зливю гравців ?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі