Ярик Ескобар
❤️🔥HANNA❤️🔥
- Реєстрування
- 26 Бер 2024
- Дописи
- 71
- Реакції
- 130
- Бали
- 36
- Нікнейм адміністратора: слава марик
- Особистий нікнейм:ярик ескобар
- Суть скарги: добрий день сьогодні з вами ярік знає свої права хочу оскаржити покарання порушивши 5.9 5.10 5.11 прошу зменшити покарання за кількома факторами описними нижче
- видно що конфлікт був раніше нехай гравець дасть откат від самого початку як тіки він почав зі мною контактувати а він вам його не покаже з причин порушення своїх жеш
- переглянути мою історію покарань та зрозуміти що це 1 ситуація за відносно довгий час
- чомусь при порушеннях від інших гравців всім давали мути за весь час тут прошу взяти до уваги що я почав говорити після того як гравець почав спілкування спочатку з моїм другом неповажно ставився до нього пишучи в чат 'позор' також прошу переглянути час вище де видно що два гравці оскали мене та мого друга взяти повний откат ситуації а не обрізаний з моменту коли ми тіки в больку попали скоротити моє покарання до вигляду мута а також провести бесіду з адміністратором що до видачі заслужених покарань адміністраторові всеодно на те що пише в чаті де участвує його друг та сам він оскає а якшо гравець надасть повний откат тоді вже нехай видасте покарання згідно правилам а поки адміністратор не бачить повну ситуацію я не згідний з покаранням що до мене 5 днів бану за таку фігню обьективно овер багато
by.Kabina - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тиць
- Дата походження:22.08.2025