Відмовлено стояв на парковці

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Василь Залужний

Новий гравець
Реєстрування
15 Вер 2024
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Загальна інформація:
  • Заголовок скарги повинен відповідати настпній формі - "Нікнейм адміністратора" / "Суть скарги";
  • Приклад: Владислав Савочкін / DM ZZ
  • Адміністратор вправі не надавати докази публічно (на форум) якщо там присутня інформація яка не підлягає розповсюдженню;
  • Скарги розглядаються протягом 24 годин з моменту її подачі. Є виключення: ситуація не зрозуміла та потребує додаткового часу чи доказів;
  • Оскаржити покарання можливо протягом 7 днів.
  • Усі докази порушень з боку адміністратора залишаються дійсними протягом 7 днів, після чого вони втрачають свою чинність та є недійсними.

Заборонено:
  • В темі заборонено офтоп, флуд;
  • Забороняється обговорювати відповіді адміністратора. Якщо ви не згодні з його рішеннями можете подати скаргу на його ім'я;
  • Забороняється неадекватна поведінка, образа, матюки, завуал. мат;
  • Забороняється Неповажне ставлення до Адміністратора у скарзі;

Не підлягає розгляду:
  • Фрапсу / скріншоту більше 7 днів;
  • Тривалість фрапсу більше 5 хвилин, при умові якщо фрапс більше 2 хвилин потрібно вказувати тайм коди порушень;
  • В скарзі відсутні докази порушення з боку адміністрації / відсутній скріншот видачі покарання;
  • Скарга написана від третього лиця;
  • Навмисний злив адміністративного складу;
  • Дублювання скарг (скарга з ідентичною проблемою на яку була вже надана відповідь);
  • Неадекватний зміст скарги (музика, текст, неадекватна назва доказів, тощо);
  • Скарга в якій використані повідомлення для підняття статусу теми ("UP", "Піднімаю" тощо);
  • Нечитабельна скарга (використаний чорний колір, дуже малий розмір шрифту, тощо);
Примітка:
  • Фрапс знятий на телефон або інші подібні пристрої підлягає розгляду якщо на ньому хороша якість та видно всі ключові і необхідні моменти.
  • Скарги на основний склад команди (розробники, піар-менеджер, дизайнер, тощо) розглядаються в особистих повідомленнях Керівника (особисті повідомлення на форумі/телеграм).
  • Відеодоказ має обов'язково бути розміщений на відеохостингу YouTube;
  • Допускається до розгляду фрапс більше 5 хвилин, якщо в ньому міститься інформація щодо РП ситуації або описує повну ситуацію що склалася.
Форма подачі скарги:
  1. Нікнейм адміністратора:
  2. Особистий нікнейм:
  3. Суть скарги:
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:

незнаю хто но посадили по причині їзда на узбічній смузі

стояв на запрвці АФК на парковці

малолеткі ваші походу то і зробили нізащо в рошукц не був

шукайте думайте кого панаберали... повторюсь стояв АФК ПОСАДИЛИ ЗА ІЗДУ ПО УЗБІЧНІЙ СМУЗІ НА ПІВТОРИ ГОДИНИ!

Відео і докази буде в ютубі але не у вашу полюзу... 500К підписників по ігровій тематиці

Василь Залужний

Новий гравець
Реєстрування
15 Вер 2024
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
відповідь така зайшов поіграти хтось домахався дав ПП і сидиш,, пормально зробіть як в кс щоб були демки і проблем буде менше...

Василь Залужний

Новий гравець
Реєстрування
15 Вер 2024
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
моя порада - пропозиція за кожного кого садить адмін чи мент має предоставити доказ порушення.. інакше садити адміна мента чи хто там ще повноважений.. нагліють ті гамнярі що набрали можу в лічку скинути свій паспорт і дані збіжуться... або відео доказ.. з паспортом мені не 15 і то що вони чудять втрачаєте людей... по правилах чи ні заповнив я... походу ні бо зайшов поіграти в ігру а не сидіти і пів дня читати правила... подивлюсь як відреагеєте на те що посадив мене хтось за АФК на ПАРКОВЦІ...

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,134
Реакції
5,005
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Скарга складена не по формі - не підлягає розгляду.
Стосовно правил написання можете ознайомитись тут - клік

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі