Розглянуто №3016 | FD+ DM+ Неповажне ставлення до гравців

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Гру 2024
Дописи
113
Реакції
29
Бали
33
1. Нікнейм гравця: Кирюха Хелл, Пальма Хелл, Ронні Криптовалютчик
2. Особистий нікнейм: Олег Степаненко
3. Клан порушника: WALHALLA
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні
5. Суть скарги: Їхав собі спокійно після чого мені хтось з них пробив колесо, я вийшов до них запитати що вони роблять і для чого стріляють, після чого почув насмішку в свою сторону тіпа "школьнік хто тобі права дав". Я це розцінюю як неповажне ставлення до гравців оскільки в гру мають право грати всі незалежно від віку, статі, релігії, раси і т.д. і нехай це 30 річний чоловік чи 10 річний хлопчик, принижувати людину не можна. Після того дані гравці почали наносити урон по мені, після чого я в цілях самозахисту дістав зброю і почав відбиватись. За DM Car я вже нічого не кажу оскільки хто саме з них 3 стріляв я не знаю, але інші порушення прошу врахувати. Шановна адміністраціє, я розумію що теж наговорив багато нецензурних слів тому готовий понести за це покарання. І дуже прошу покарати даних гравців, оскільки такі дії дуже погіршують ігрову атмосферу, і після кожної зустрічі з такими бажання грати на цьому проекті все менше і менше. Сподіваюсь на ваше розуміння і дякую за увагу!
5.10.
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин

6. Докази (скриншот/відео): Тиць
7. Дата порушення: 18.07.2025

Назар Іценко

Західна Україна 02
Активний гравець
Реєстрування
27 Бер 2023
Дописи
987
Реакції
170
Бали
103
Вітаю, розглянувши скаргу виношу вердикт:
Гравець Олег Степаненко [6855960] отримує покарання у вигляді:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
6.46. Заборонено використовувати засоби надання здоров’я / бронежилети в бою, не за укриттям, якщо пройшла шкода (урон) або вбили. | Деморган до 30 хвилин

Гравець Пальма Хелл [6763773] отримує покарання у вигляді:
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин

Гравець Ронні Криптовалютчик [672497] отримує покарання у вигляді:
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин

Гравець Кирюха Хелл [6774231] отримує покарання у вигляді:

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі