Схвалено №334

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Аля Пантера

ЗСУ | 04
Реєстрування
9 Бер 2025
Дописи
46
Реакції
35
Бали
23
Я, громадянин України Аля Пантера Сергіївна, подаю заяву до прокуратури на невідому особу та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація: ВРУ
Детальний опис правопорушення: Я Старшина Державної Служби Надзвичайних Ситуацій, під час поверення на ГУ ДСНС після виклику, побачила перешкоду на трассі Київ-Дніпро, під час прибирання перешкоди під'їхала автівка з державними номерами які використовує Верховна Рада України, невідома особа направляючи зброю на мене, почала давати требування покинути мій службовий транспорт на що отримала від мене відмову. Прошу провести розслідування та покарати людину за недбале використання службової зброї.
Накладення санкцій або компенсацій: По всій суворості закону, дисциплінарне покарання або звільнення з посади.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: перший запис, другий запис
Дата і час інциденту: 11.04.2026 15:50
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: паспорт
Номер телефону , електронна пошта, @wrtxxrn

Олександр Адамс.

Генеральний прокурор України І 04
Реєстрування
31 Жов 2025
Дописи
470
Реакції
111
Бали
48
Буде розпочато службове розтеження

Данило Аккерман

Президент | Північна Україна
Президент
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
656
Реакції
183
Бали
103
Адреса
Kropyvnytskiy
Шановна Аля Пантера!

Андрій Кефірс отримав дисциплінарне покарання (догану) від керівництва ВРУ.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі