Кобра Фрей
L WALENSHTAYN
- Реєстрування
- 12 Лип 2023
- Дописи
- 171
- Реакції
- 52
- Бали
- 33
1. Ваш нікнейм: Кобра Фрей 6753073
2. Нікнейм порушника: ThuGLifE
3. Назва клану порушника: ThuGLifE
4. Суть скарги: Порушення деяких норм на битві за території
- Відео1 стріляли в гравця по ньому не зарегало вбивство і не зарахувало 1 бал скоріши всього баг гри але можливо він лівнув з гри запросіть відкат якзо це можливо звичайно може його і кікнули бігом з клану під час битви
[2.9. Заборонено виходити з гри під час битви за територію. | Варн]
- Відео2 Закинули територію залетіло два гравця
[Не звертайте уваги що я стріляв по своєм соклану я не спеціально]
- Відео3 thuglife вкинули нам територію і самі вийшли двоє
[1.14. Прибуття на територію вважається дійсним, якщо протягом 15 хвилин після отримання СМС про битву прибуває мінімум 3 учасники НО. У разі невиконання умов - неявка на битву та передача території.
Примітка: дозволено не явитись на битву за територію з завчасним попередженням ГС/ЗГС Неоф (правила щодо кількості неявок та можливості відмовитись від битви є індивідуальним на кожному сервері).]
- Відео4 Не залітали протягом 5 хв тільки після того як пройшло 05:30 хв
[1.22. Після вбивства гравець зобов'язаний повернутись на місце битви протягом 5 хвилин.]
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Відео1 Відео2 Відео3 Відео4
6. Дата порушення: 15 01 2026
2. Нікнейм порушника: ThuGLifE
3. Назва клану порушника: ThuGLifE
4. Суть скарги: Порушення деяких норм на битві за території
- Відео1 стріляли в гравця по ньому не зарегало вбивство і не зарахувало 1 бал скоріши всього баг гри але можливо він лівнув з гри запросіть відкат якзо це можливо звичайно може його і кікнули бігом з клану під час битви
[2.9. Заборонено виходити з гри під час битви за територію. | Варн]
- Відео2 Закинули територію залетіло два гравця
[Не звертайте уваги що я стріляв по своєм соклану я не спеціально]
- Відео3 thuglife вкинули нам територію і самі вийшли двоє
[1.14. Прибуття на територію вважається дійсним, якщо протягом 15 хвилин після отримання СМС про битву прибуває мінімум 3 учасники НО. У разі невиконання умов - неявка на битву та передача території.
Примітка: дозволено не явитись на битву за територію з завчасним попередженням ГС/ЗГС Неоф (правила щодо кількості неявок та можливості відмовитись від битви є індивідуальним на кожному сервері).]
- Відео4 Не залітали протягом 5 хв тільки після того як пройшло 05:30 хв
[1.22. Після вбивства гравець зобов'язаний повернутись на місце битви протягом 5 хвилин.]
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Відео1 Відео2 Відео3 Відео4
6. Дата порушення: 15 01 2026