Ігор Аномальний
Новий гравець
- Реєстрування
- 3 Бер 2025
- Дописи
- 6
- Реакції
- 2
- Бали
- 8
Нікнейм гравця: Ілюха Ковальчук (ID 6823702), Джессі Пікмен (ID 6871405)
Особистий нікнейм: Ігор Аномальний (ID 6876997)
Суть скарги:
Після мого затримання працівники СБУ проігнорували моє прохання відіграти ситуацію у письмовому RP-форматі.
Під час затримання іноді пропадає звук співробітників, тому я попросив відіграти RP письмово, але мене посадили без пояснень і без роз’яснення, за які статті чи порушення мене саджають.
💬 Між 0:20 та 1:03 відео показує, що працівник повідомляє, що це “не його проблеми”, ігноруючи моє прохання відіграти RP письмово.
💥 Джессі Пікмен (ID 6871405) здійснив постріл у мою сторону всередині приміщення між 02:04 та 02:07, що порушує RP-логіку та правила безпеки.
⚙️ Ілюха Ковальчук (ID 6823702) мав на формі аксесуар, який не відповідає стандартам форми СБУ, порушуючи внутрішні правила фракції.
Дата порушення: 30.10.2025, приблизно 01:30
Особистий нікнейм: Ігор Аномальний (ID 6876997)
Суть скарги:
Після мого затримання працівники СБУ проігнорували моє прохання відіграти ситуацію у письмовому RP-форматі.
Під час затримання іноді пропадає звук співробітників, тому я попросив відіграти RP письмово, але мене посадили без пояснень і без роз’яснення, за які статті чи порушення мене саджають.
💬 Між 0:20 та 1:03 відео показує, що працівник повідомляє, що це “не його проблеми”, ігноруючи моє прохання відіграти RP письмово.
💥 Джессі Пікмен (ID 6871405) здійснив постріл у мою сторону всередині приміщення між 02:04 та 02:07, що порушує RP-логіку та правила безпеки.
⚙️ Ілюха Ковальчук (ID 6823702) мав на формі аксесуар, який не відповідає стандартам форми СБУ, порушуючи внутрішні правила фракції.
📌 Прошу адміністрацію
- ✅ Перевірити дії зазначених працівників на порушення RP-правил.
- ✅ Прийняти відповідні заходи та провести роз’яснювальну роботу або покарання згідно правил сервера.
- ✅ Забезпечити дотримання RP-відпрацювання під час затримання інших гравців, з урахуванням технічних нюансів, таких як відсутність звуку.
- ✅ Встановити чітке пояснення причин затримання гравцям, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.
Дата порушення: 30.10.2025, приблизно 01:30