Розглянуто 172536, 183059/Порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Бер 2024
Дописи
228
Реакції
120
Бали
46
1. 172536, 183059
2. Ілля Абсолют
3. Я перепрошую, але якщо дивитися на мінікарту зліва внизу то їх і близько там не було. Питання - як вони дізналися мій айді не під'їхавши навіть близько до мого авто, на відео видно мені приходить сповіщення що за мною почате переслідування, а вони ще не під'їхали до мене , а/purs вже прописали, я рахую це не є нормально та мене дуже цікавить як вони дізналися мій айді
4. Порушення
5. 13.02

Холлі Моллі༒

Ст. Модератор | Центральна Україна [01]
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
411
Реакції
349
Бали
68
Відеодоказ повної ситуації: хлоп

Враховуючи той факт, що планшет має змогу показувати точне місцеперебування будь-якої людини, то вже виникають питання до самої системи.

Враховуючи РП, я пробила людину по ПІБ, звідки й дізналась всю корисну для себе інформацію.

Також, прошу зазначити, що гравець обрізав фрапс за момент його порушення.:mad:

Кіріл Філіпенко

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
16 Лис 2022
Дописи
826
Реакції
528
Бали
153
Вітаю. Розглянувши вашу скаргу та ознайомившись з доказами від працівників СБУ виношу вердикт:
Порушень від співробітників СБУ не виявлено
На момент порушення Ви перебували у розшуку, співробітники перевірили дану інформацію через Планшет та отримали РП Інформацію згідно якої змогли визначити ваше місце розташування та інформацію про Вас, після того виїхали на ваше затримання

Ви (Автор) отримуєте покарання у виді:
1) MUTE 30 - Порушення правил UKRAINE GTA 5.1.
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
2) JAIL 150 - Порушення правил UKRAINE GTA 6.2.+6.13.+6.53.
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
6.53. Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського місця автомобіля. | Деморган 30-120 хвилин, при масових порушеннях Варн (на розсуд адміністратора)

Гравець 211941 отримує покарання у виді:
1) MUTE 20 - Порушення правил UKRAINE GTA 5.3.
5.3. "Caps" - CapsLock - Написання тексту у верхньому реєстрі, до уваги береться також одне слово, крім абревіатур та назв. | Мут до 30 хвилин
2) JAIL 30 - Порушення правил UKRAINE GTA 6.3.
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі