Відмовлено 33333

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
31 Бер 2024
Дописи
46
Реакції
14
Бали
11
1.Нікнейм адміністратора:сергій пасечник
2.Особистий нікнейм: хелсайз тюбикович (сер 01)
3.Суть скарги Перш за все, я хочу щиро вибачитися перед усією спільнотою, адміністрацією, а також перед кожною окремою людиною, яку міг образити своїми діями. Я визнаю, що використовував чіти, і дуже шкодую про це. Моє рішення піти цим шляхом було неправильним, і я повністю усвідомлюю, наскільки це
Я не шукаю виправдань. Моє рішення скористатися сторонніми програмами було проявом слабкості, нетерпіння та бажання досягти результату легким шляхом. Але я тепер розумію, що в цьому немає нічого шляхетного. Це лише показало мою неповагу до правил, до чесної праці інших та до самої гри.
Я розумію, що мої дії могли зіпсувати комусь настрій, порушити баланс гри та навіть викликати розчарування у тих, хто дійсно старався, тренувався, вкладав час і сили, щоб досягати результатів чесним шляхом. І це найбільше мене турбує — я зруйнував довіру, яка є основою будь-якої спільноти.
зіпсувало чесну гру та довіру між гравцями.З цього інциденту я виніс дуже важливий урок. Я зрозумів, що найцінніше — це не результат, а шлях до нього. Саморозвиток, постійне вдосконалення, чесна конкуренція та повага до інших — ось що насправді має значення. Я глибоко шкодую, що зрозумів це лише після того, як порушив правила.Я готовий понести відповідальність за свої вчинки, і якщо потрібно — прийму будь-яке покарання. Але найбільше я хочу, щоб ви знали: я щиро розкаююся. Я не хочу, щоб мене запам’ятали як шахрая. Я хочу довести, що змінився, і що можу бути гідним учасником спільноти, який діє чесно і з повагою до інших.Коли я це робив, я думав лише про себе: хотів легких перемог, швидких результатів, хотів здаватися кращим, ніж я є насправді. Але я не задумувався, що за цим стоїть. Я не бачив, як мої дії руйнують гру для інших. Як це демотивує тих, хто грає чесно. Як це просто несправедливо. Зараз я все це усвідомлюю — і мені дуже соромно.Мені соромно. Соромно навіть не за сам факт викриття — а за те, що я дійшов до такого. Що дозволив собі переступити межу. Що я зрадив довіру тих, хто грав поряд зі мною. Можливо, дехто з вас більше не захоче мати справу зі мною — і я не маю права ображатися на це. Бо це логічний наслідок моїх дій.Я не прошу забути. Я не маю на це права. Але я прошу дати мені шанс виправитися. Шанс показати, що я можу бути частиною спільноти, яка цінує чесність, повагу і справедливість. Можливо, мені доведеться почати все спочатку. Можливо, я вже не зможу повернути колишню репутацію. Але я готовий пройти цей шлях. Цього разу — чесно.

11122.png

5Дата походження: 01.06.2025

Павло Макиха

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
1,102
Реакції
1,052
Бали
253
Вітаю.

Оскарженню не підлягаєте, покарання видано вірно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі