Розглянуто 4 місяці Валерія Савченко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
242
Реакції
181
Бали
48
1.Валерія Савченко
2.Григорій Ярошенко
3.Суть.Я досяг своєї мети дякую усім хто у цьому приймав участь))))Дякую усім Хто допомагав,але для мене це дійсно місія виконана,я поспілкувався з ГА у войсі.І виявилося , о чудо Григорій не кусається не ображає нікого)В спілкується суто по факту.
Дуже вдячний ГА за цю неймовірну зустріч.Як би ми зустрілися б в житті яб напевно замовив би столик на Віранді але то вже таке.Всеодно дуже дякую за живе спілкування тому що саме при живому спілкуванні ми можемо аналізувати людей.Сприймати їхній світогляд і виявляти деякі риси характеру людини.Абсолютно все було обговорено що мене турбувало загалом .Дуже вдячний ще раз за комунікацію піднімаю оцінку роботи з 3 до 5)))).P.S. Я не знаю чи правда що вона дівчина головного тестера чи ні але не будь би я одружений ,яб забанився на 36 тисяч днів на всіх серверах аби провести вечір за бакалом просеко в сосновому лісі і залюбки обговоривши якісь приколи які виникали з нами в житті Проекту Юкрейн Гта.але по факту розмова булаб ділова без усяких поганих думок.І Валерія зрозумілаб що шарить нада в етой тємє тільки зараз і сьогодні))))Добраніч)))Вибачте якщо що не так було
Не можу не відмітити КА Вікторія Кизима!!!!!Я взагалі якщо чесно не просив але людина відчула що вже край пік ситуації))))і запросила ГА....сорі Віка що підставив......)))))саме тут але я був реально вражений))))Відмічаю усіх адекватних адмінів.Боріться за розвиток серверу за результат!!!!!
4.Докази відсутні так як розмова проходила в конфіденційному полі.
5.17.09.2025

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі