Антон Максимович
Новий гравець
- Реєстрування
- 15 Вер 2023
- Дописи
- 7
- Реакції
- 1
- Бали
- 6
- Нікнейм гравця: Богдан Паповіч #51384
- Особистий нікнейм: Антон Максимович #32428
- Суть скарги: Людина спочатку пише: Кому что то из доната надо пишите в дс ******, а потім він робить подібну схему: він каже щоб людина скинула йому гроші першою, не важливо під фрапс це буде чи ні тому, що далі як в моєму випадку він каже, що він перекине через сайт донатом мені 4к донату на M5 F90 але ні в якому разі не авто, ця схема працюе через те, що перекидка донату на аккаунт через сайт за гроші вважається продажем вірт, я йому давав 13млн вірт та авто G65 (гелик) а він в свою чергу вже і зробив схему описану вище. Нажаль з усіх доказів є лише переписка з даним персонажем, доречі на таймкоді 1:35 він хоче заскамити людину за допомогою мене, в дзвінку я йому сказав що не хочу таке робити. Все написане мною далі буде просто інформацією про нього, а суть скарги я вже описав. Отже, він проробив таку схему вже з десятками людей і як ви розумієте вони казали не добрі речі про нього в войс чаті, але я в свою чергу коли він мене заскамив не сказав і поганого слова в його сторону, і через це він здивувався та вирішив повернути мені частину грошей а саме 8кк, також для відому він хотів взяти моє авто на час щоб заскамити гравця Белла Хард, я звісно ж йому відмовив, я розумів що коли він візьме моє авто тоді його вже не поверне так ще й людину заскамить (на 30млн вірт його брат її заскамив) знаю я це тому, що він ще й розповів мені що в нього є старший брат, який доречі зі слів гравця Белла Хард заскамив її точно таким же чином. Я хотів спробувати його відмовити від скаму людей, але він як продовжував так і продовжить скамити людей, навіть якщо ви забаните його на 04 сервері він все одно піде на інші сервера, але це хоч якось допоможе, на інших серверах він людей теж обманював. На цьому розповідь про дану людину підходить до кінця.
- Докази (скріншот/відео):
- Дата порушення: 12.11.2023
Останнє редагування: