Схвалено 7.2 злив особистого фото

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
226
Реакції
536
Бали
98
  1. Нікнейм адміністратора: Га або ЗГА
  2. Особистий нікнейм: 78172
  3. Суть скарги:
    7.2. Заборонено підштовхувати / маніпулювати / закликати / переслідувати гравців, у реальному світі. Додатково вважається, злив фотографій, вимаганням / випрошуванням / заклик до поширення оголених або з інтимним змістом фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, що може будь-яким чином зганьбити честь і гідність гравця / адміністратора, для подальшої комфортної гри на UKRAINE GTA. | Бан від 31 дня / Бан 6000 днів / Чорний список UKRAINE GTA
    Вітаю шановна адміністрація, сьогодні на цр до мене підійшли 2 гравці 103152 та 97216 й повідомили про те що десь дістали мої особисті фото. В правилах 7.2 є примітка:
    Примітка: не вважається порушенням, поширення інформації не в офіційних соцмережах, яку добровільно надав / опублікував гравець.
    Так от добровільно я нічого їм не надавала, дані фото опубліковані в моєму ТГ, але його мають лиш добрі знайомі або адміністрація гри. Якщо навіть гравець 103152 й отримав десь мій ТГ то розповсюджувати мої фото я йому дозволу не давала та і правилами проекту це є заборонено.
    Гравець 97216 почав виставляти собі на аватарку в дс мої фото, робіть скріни з відео.
    Такі дії з їх сторони особисто для мене є неприємними. Я не хотіла б що гравці 04 серверу розглядали мої фото, обговорювали мою зовнішність та ставили собі на аву.
    Тому покарання для обох гравців прошу максимальне, адже гравець 103152 хоч й запевняє на відео що не показував їх нікому, але одразу гравець 97216 вже почав виставляти їх на аву. Тож рахую порушення є зі сторони обох гравців.
    Також на відео чутно як гравці кажуть що їм всеодно й вони не трясуться за гру, що підтверджує що зробили це навмисно, не боячись отримати покарання.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): бабах
    тайм коди:
    0:10-0:25 - 103152 признає що знайшов мої фото
    01:30 - 2:15 103152 озвучує що скачав ці фото
    в 2:35 гравець 97216 відводить в сторону гравця 103152, а коли повертається в 2:55 то гравець 97216 вже має теж мої фото але каже що в нього інші, хоча всі фото з ТГ.
    3:55 починають обговорювати мою зовнішність
    4:23 гравець 97216 починає принижувати мою зовнішність а гравець 103152 закликає гравців написати їх ТГ й він скине їм мої дані, а гравець 97216 пропонує злити фото в 04 сервері та попутно міняє аватарки в дс
    05:05 продовжують обговорювати мою зовнішність
    05:38 - мувіки
    17:55 - 08:20 - тролінг
    08:50 гравець каже що йому всеодно на бан й він зробить новий акк
    Скріни розповсюдження фото надала в особисті ГА в ТГ, прошу ознайомитися.
    Для гравців прошу максимально сурове за такі дії покарання в вигляді блокування грі та блокування в дс 04

5. Дата походження: 28.10.25

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Детально розглянувши ваші докази, виношу вердикт :

Гравець 103152 отримує блокування терміном на 31 добу за порушення правила 7.2

Гравець 97216 враховуючи історію покарань та постійні порушення, отримує блокування терміном на 7 діб за образи гравців.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі