Розглянуто 85766, 40813 / Ухід від РП, Образа гравців, Неповажне ставлення до гравців, Нецензурна лайка (Переподача)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дима Флуррі

Отаман
Реєстрування
15 Сер 2023
Дописи
280
Реакції
42
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: 85766, 40813
  2. Особистий нікнейм: Дімка Хевву [63297], Олексій Флуррі [85088]
  3. Суть скарги: Їздили з напарником в патрулі і побачили як тесла проїхала на червоний колір світлофора і почали погоню за данною автівкою таймкод (00:01-00:56), після чого я підійшов до автомобіля постукав у віконце і данний гравець передає посвідчення що він Старшина у ДСНС але навіть фракції які катаються без форми не мають право порушувати правила дорожнього руху і його знайомий почав встручатися в рп процес і почав розмовляти неадекватно та неповажно до працівника Національної поліції України і почав доказувати що Бориспіль це Київ і що вони спішать на код-5 тому порушили правила дорожнього руху і до коду 5 хочуть заїхати до МОЗ Києва полікуватися і після цього на КОД-5 я почав просити данних працівників ДСНС адекватніше розмовляти і розмовляти по субординації бо вони Держ.Структура і вони не мають ніякого права непооважно розмовляти з другими фракціями бо вони теж фракція і данний знайомий людини почав знову грубо і неповажно зі мною розмовляти і після цього вони сіли і поїхали і данний гравець оскорбив мене нецензурними словами і ми зразу поїхали їх зупиняти і відкрили по ним вогонь щоб вони не втікли таймкод (01:00-3:12) далі ми поїхали за ними як я і казав і догнали данного громадянина який Образив держ.структури і я його затримав за Образу Держ.Структури (03:40-06:00) на данному таймкоді чутно як гравець каже що в ДСНС немає нікого хоча в них нібито хтось зібрав КОД-5 хоча данний гравець каже що в нихх Генерала вже немає неділю в мережі і далі на Таймкоді (06:02-10:20) Ми привезли данного громадянина в відділок і данний громадянин почав доказувати що КОД-5 зібрав 6 звання ДСНС і далі на таймкоді (10:22-11:56) Ми вирішили приїхати до ДСНС разом з цим громадянином і перевірити КОД-5 на який вони так спішили і ми пройшли до ДСНС я намагався з ними зв'язатися в фракційну рацію але мені ніхто не відповідав і тому ми вирішили зайти до ДСНС та знайти людину яка збирала той самий КОД-5 і нікого не знайшли таймкод (12:02-17:33) і на данному таймкоді данний громадянин почав знову в нас дізнаватися за що ми його затримали хоча ми вже декілька разів це йому росказували тому я вирішив повторити ще раз так як гравцеві не дійшло що він був затриманий за Образу Держ.Структур і тому я повторив гравцеві все детально ще раз ми так і нікого не дочекалися в ДСНС було повністю пусто не було ні одної людини і ми вирішили проїхати до відділку Національної Поліції України щоб проводити процесуальні дії далі на таймкоді (17:35-18:05) я посадив данного громадянина в авто і хотів відвезти його до відділку поліції щоб вирішувати що робити з ним далі наприклад викликти Генерала або Полковника (через діскорд) або просто скинути фрапс генералу або полковнику як їх працівник порушує правила і на данному таймкоді (18:00-18:05) видно як данний гравець просто вийшов з гри і тим самим порушив правило серверу а саме 6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення. | Варн / Бан до 5 днів + Також я вважаю що треба покарати його знайомого а саме гравця з айді 40813 за 5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів + 5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин. а також данного громадянина якого я затримав в кайданки за 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
  4. Докази (скріншот/відео): тиць
  5. Дата порушення: 17.04.2025

Діма Чортенко

Куратор RP розділу|Північна Україна
Реєстрування
28 Чер 2024
Дописи
379
Реакції
132
Бали
48
Вітаю
У гравеця #85766 стався виліт тому він не отримує покарання
Гравець #40813 отримує покарання
Мут 120 хвилин за Образи гравців
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі