Розглянуто R-3519 #97893 #4338 //NonRP стяжки/DM/Порушення правил викрадення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джеймі Рейн

Борець за справедливість
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
81
Реакції
83
Бали
23
1. Нікнейм гравця: #97893, #4338
2. Особистий нікнейм: Джеймі Рейн
3. Клан порушника: Grom
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: RAINE
5. Суть скарги: Біля Б/У гравець закував в стяжки (нагадую, біля б/у вважається зеленою зоною) після чого мене вивезли подалі, зняли наручники та вбили. Тепер звернемо увагу, а саме: Мене закував гравець який був без маски, що вже вважається порушенням правил, а саме проведення викрадення без маски (1.23), також заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат або в голосовий (1.11) та по-ситуації сюди можна віднести порушення правила (1.34) Убивство без вагомих підстав. Також, віднесемо до цього факт, що мене взяли в стяжки на території GZ. На відео видно, як від'їзжали від території Б/У ринку.
Гравцями під даними айді було вчинено DМ. Я є модератором в своєму клані, підстав брати в стяжки мене не було, війни в нас немає з даним кланом. До того ж, в стяжки взяли в зеленій зоні, а вбили навмисно поза нею.
6. Докази (скріншот/відео):
7. Дата порушення: 31.12.2024

Михайло Ломака

[ L I MARABUNTA ]
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
520
Реакції
663
Бали
153
Вітаю.
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Відмовлено.

На жаль, дуже короткий відеодоказ, через що дуже важно проаналізувати ситуацію та видати покарання якнайбільш обгрунтовано, також, можливо, від вас була провокація.

Переподайте будь ласка скаргу з повним відеодоказом.

Останнє редагування:

Михайло Ломака

[ L I MARABUNTA ]
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
520
Реакції
663
Бали
153
Вітаю.
Перерозглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець #97893 отримає покарання:

4.16. Проведення викрадення без маски. | Деморган 30 хвилин

4.17. Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення. | Деморган 30 хвилин
4.23. Викрадення представників кримінальних структур. | Деморган 30 хвилин
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин

Гравець #4338 отримає покарання:

4.17. Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення. | Деморган 30 хвилин
4.23. Викрадення представників кримінальних структур. | Деморган 30 хвилин
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин

Перерозглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі