Розглянуто DM/Вадим Швец та інші.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Січ 2023
Дописи
31
Реакції
8
Бали
11
1. Нікнейм гравця: Вадим Швец
2. Особистий нікнейм : Максим Кокоджамбо
3. Суть скарги : Покидаючи лабораторію на околицях Дніпра,нікого не провокуючи,я вертаюсь по друга,який залишився на тій самій лабораторії.Їдучи по дорозі неподалік від того місця де було велике скупчення СБУ та інших,по мені відкривають вогонь на ураження, від 10+ людей,починаючи розстрілювати мою машину,закінчуючи моєю смертью.Після того як в мене вбили,до мене підходять співробітники СБУ,на моє питання по якій причині мене вбили - мене ігнорують,ігнорують на протязі всього діалогу,що саме абсурдне це після моєї смерті,все так же ігноруючи моє питання,до мене підходить ще декілька СБУ і починають стрілять по моєму трупові,а потім ще й "упаковувати" в кайданки застреленого мене.Цікаво буде почути пояснення зі сторони всіх участників цього ДМ в мою сторону,а й потім ще й почути по якій причині стріляли по моєму трупові,й за що мене хотіли "упаковати" в кайданки.
На першому фрапсі тривалістю 5 хв видно всі дії з моєї сторони,також видно що нікого я не провокував.Надіюсь на поясненя данної ситуації.(це вже друга жалоба на співробітників СБУ по причині ДМ в мою сторону з великою кількістю участників)
4. Особисті докази: 1:
2:
5.Тайм-коди: (До першого відео): 4:00 (Момент як я виїхав з лабораторії) 4:33 - 4:50 (По мені відкрили вогонь та вбили).

Владислав Кулініч

[01] Центральна Україна | Екс-мер | Президент
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
601
Реакції
284
Бали
123
Screenshot_48.png

Вітаю шановнй гравець!

Внесу пояснення в данну скаргу: поруч з дорогою, якою Ви проїзжали, відбувалася РП-ситуація (викрадення) в результаті якої бандити почали втікати з місця злочину. Ваш автомобіль був впадково прийнятий нами за автомобіль правопорушників, оскільки ви їхали одночасно з одного напрямку (зі сторони ангару на фото).

Більш того, на першому відео чутно з розмови що Вам повідомили, що там відбувається РП-ситуація і попросили туди не надвигатися.

Я готовий виплатити Вам компенсацію у суммі 300.000 гривень за витрачений час та шкоду.

Реєстрування
30 Січ 2023
Дописи
31
Реакції
8
Бали
11
Переглянути вкладення 64539

Вітаю шановнй гравець!

Внесу пояснення в данну скаргу: поруч з дорогою, якою Ви проїзжали, відбувалася РП-ситуація (викрадення) в результаті якої бандити почали втікати з місця злочину. Ваш автомобіль був впадково прийнятий нами за автомобіль правопорушників, оскільки ви їхали одночасно з одного напрямку (зі сторони ангару на фото).

Більш того, на першому відео чутно з розмови що Вам повідомили, що там відбувається РП-ситуація і попросили туди не надвигатися.

Я готовий виплатити Вам компенсацію у суммі 300.000 гривень за витрачений час та шкоду.
Добре,я вас зрозумів,та згоден з вашою пропозицією, дякую за прояснення ситуації.

Владислав Кулініч

[01] Центральна Україна | Екс-мер | Президент
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
601
Реакції
284
Бали
123

Рома Горгота

01|Центральна Україна|
Реєстрування
11 Вер 2022
Дописи
448
Реакції
72
Бали
33
Вітаю, шановний гравець, даю дозвіл на виплату копенсації яку спричинили вам працівники, у розмірі 200 тисяч гривень
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі