Розглянуто DM/Максим Ватковський та інші.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Січ 2023
Дописи
31
Реакції
8
Бали
11
1. Нікнейм гравця: Максим Ватковський
2. Особистий нікнейм : Максим Кокоджамбо
3. Суть скарги : Збираючи бутилки в місті Полтава,я підхожу до смітника,після чого по мені відкривають вогонь зі снайперки,як оказалось огонь вівся з криші ДСНС одночасно великою групою людей,без ніякої причини.Після того як я почав втікати,мене вбивають та приїзжає наряд,на моє запитання офтопом чи хочуть вони пояснити за що мене вбили? - мене проігнорували,натомість в кінці відео до мене приїжає людина на скутері й каже:"сюди,на базу"(не можу бути впевнений що це СБУ тому що людину встановити не можу).Мені було би цікаво дізнатись причину по якій мене вбили та побачити фрапс від інших участників,при тому що ціленапрямленно(на відео видно як СБУ випригують з криші лиш би мене догнати й вбити)
4. Особисті докази :
5.Тайм-коди: 3:25(перше влучання по мені зі снайперки) 3:25 - 4:10(по мені ведуть вогонь) 4:20(поліція сідає в машину й направляється до мене) 4:25(приїзжає поліція й по мені відкривають вогонь далі з машини також) 4:50(До мене приїзжають на скутері)

Джошуа Скайл

01 | ?? Заступник Sakura ??
Реєстрування
3 Бер 2023
Дописи
108
Реакції
112
Бали
46
1. Нікнейм гравця: Максим Ватковський
2. Особистий нікнейм : Максим Кокоджамбо
3. Суть скарги : Збираючи бутилки в місті Полтава,я підхожу до смітника,після чого по мені відкривають вогонь зі снайперки,як оказалось огонь вівся з криші ДСНС одночасно великою групою людей,без ніякої причини.Після того як я почав втікати,мене вбивають та приїзжає наряд,на моє запитання офтопом чи хочуть вони пояснити за що мене вбили? - мене проігнорували,натомість в кінці відео до мене приїжає людина на скутері й каже:"сюди,на базу"(не можу бути впевнений що це СБУ тому що людину встановити не можу).Мені було би цікаво дізнатись причину по якій мене вбили та побачити фрапс від інших участників,при тому що ціленапрямленно(на відео видно як СБУ випригують з криші лиш би мене догнати й вбити)
4. Особисті докази :
5.Тайм-коди: 3:25(перше влучання по мені зі снайперки) 3:25 - 4:10(по мені ведуть вогонь) 4:20(поліція сідає в машину й направляється до мене) 4:25(приїзжає поліція й по мені відкривають вогонь далі з машини також) 4:50(До мене приїзжають на скутері)
По перше я почав стріляти коли ви відкрили вогонь по мені , почали вести вогонь по вам співробіники НПУ та мої співробітники я за них вибачаюсь. Я проведу з ними співбесіду , на рахунок НПУ я не ручаюся

Реєстрування
30 Січ 2023
Дописи
31
Реакції
8
Бали
11
По перше я почав стріляти коли ви відкрили вогонь по мені , почали вести вогонь по вам співробіники НПУ та мої співробітники я за них вибачаюсь. Я проведу з ними співбесіду , на рахунок НПУ я не ручаюся
По перше,я не відкривав перший вогонь по комусь з вас.По друге я нікого не провокував на відкриття вогню,до цього я вас даже не бачив.Думаю на 5минутному фрапсі все чудово видно що коли, і як я роблю.Не треба шукати проблему в мені.

Я вас чудово зрозумів пане Ватковский,та те що ви проведете бесіду також.Але ситуація дуже дивна,і таке могло трапитись з любим іншим гравцем на моєму місті,тому мені за це прикро що по мені просто так можуть відкрити вогонь 10+ працівників гос.фракції і залишитись не покараними.

Останнє редагування:

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Розглянувши всі докази, нажаль не має можливості встановити хто саме відкрив вогонь та спровокував Вас, але я бачу порушення з боку держ структур, які Вам виплатять грошову компенсацію в розмірі 300 тисяч гривень. Гарної гри. Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі