Azot
Поважний гравець
- Реєстрування
- 4 Гру 2022
- Дописи
- 95
- Реакції
- 146
- Бали
- 38
1. Нікнейм гравця: 120858
2. Особистий нікнейм: Бодя Ставрік 182643
3. Клан порушника: TOSVA
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Murr-Family
5. Суть скарги: Зайшов на сервер , та почав їхати до лікарні щоб вилікувати хворобу . Приїхавши поставив авто на 4 місце від входу ( нікому не мішав ) , біля лікарні на парковці машин не було , зайшов , заплатив 50к , вилікувався . Виходжу , стоїть чорний мерседес (порушник) на першому місці від входу в лікарню , я мімо пробіг , сів в авто та поїхав . Чомусь вирішив мене догнати , поставив авто передімною та почав стріляти . Ситуації ніякої не було ) Війни між кланами - нема . Кто це такий - я незнаю.
+Разве у этого клана есть база НПУ?
6. Докази (скриншот/відео):
Доказ 1 :
7. Дата : 06.04.2025 13:52:00
2. Особистий нікнейм: Бодя Ставрік 182643
3. Клан порушника: TOSVA
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Murr-Family
5. Суть скарги: Зайшов на сервер , та почав їхати до лікарні щоб вилікувати хворобу . Приїхавши поставив авто на 4 місце від входу ( нікому не мішав ) , біля лікарні на парковці машин не було , зайшов , заплатив 50к , вилікувався . Виходжу , стоїть чорний мерседес (порушник) на першому місці від входу в лікарню , я мімо пробіг , сів в авто та поїхав . Чомусь вирішив мене догнати , поставив авто передімною та почав стріляти . Ситуації ніякої не було ) Війни між кланами - нема . Кто це такий - я незнаю.
+Разве у этого клана есть база НПУ?
6. Докази (скриншот/відео):
Доказ 1 :
Останнє редагування: