Дмитро Лудоман
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 10 Січ 2025
- Дописи
- 19
- Реакції
- 47
- Бали
- 16
1. Нікнейм гравця: 152526(водій); 101035(передій пасажир; систематично отримує скарги за багоюз стрільби з авто); 90763(задній пасажир)
2. Особистий нікнейм: Дмитро Лудоман (209267)
3. Клан порушника: VIP ; BLOODMOON
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ODINS
5. Суть скарги: Виїхав з СТО розминувся з авто у якому сиділи гравці з ворожого клану, але як вони через тонований автомобіль дізнались хто сидить в авто? Також був гравець із клану BLOODMOON із яким у нас немає війни. Усі пасажири дружно відкрили вогонь з авто під час руху(видно на відео і передній і задній пасажир), а опісля як авто зламалось та зупинилось - просто застрелили мене уникаючи RP складової. Також я попереджав гравців про наслідки та не мав наміру звертатись на форум, але вони не боялись покарання, висміювали це та продовжували DM.
6. Докази (скриншот/відео): Клац
7. Дата порушення: 10.04.25
2. Особистий нікнейм: Дмитро Лудоман (209267)
3. Клан порушника: VIP ; BLOODMOON
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ODINS
5. Суть скарги: Виїхав з СТО розминувся з авто у якому сиділи гравці з ворожого клану, але як вони через тонований автомобіль дізнались хто сидить в авто? Також був гравець із клану BLOODMOON із яким у нас немає війни. Усі пасажири дружно відкрили вогонь з авто під час руху(видно на відео і передній і задній пасажир), а опісля як авто зламалось та зупинилось - просто застрелили мене уникаючи RP складової. Також я попереджав гравців про наслідки та не мав наміру звертатись на форум, але вони не боялись покарання, висміювали це та продовжували DM.
6. Докази (скриншот/відео): Клац
7. Дата порушення: 10.04.25
Останнє редагування: