Зачинено Maкcим Kacьянoвич//Блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

RandomNick

Старина
Реєстрування
5 Вер 2023
Дописи
55
Реакції
56
Бали
23
Нікнейм адміністратора:Maкcим Kacьянoвич
Особистий нікнейм: Артемій Медвідь
Суть скарги: Добрий Ранок Шановна Адмистрація Я Помітел Одну Діталь Ваш ЗГС Держ займатися Блатом Вчера Були Зачинані Заявки на Лідера НПУ К Вчом Суть тамйкод 0:10-0:12 ця Заявка Гравця Кирила Судокова дальше Заявка Максимка Сокол тамйкод 0:23-0:24 Гравцям по 15 років П.гс держ Зробив Такіє Дій Він Взял Одного Допустил до Обзона Кирила а Максима нідопустили до обзона тамйкод 01:04. Потім Дивимось на тамкод 01:36 Шановна Адмистрація ви не замічайте що тут є блат с Строни гс держ фрапс вот і В Вимогай заявками є один пункт" Бути старше 16 років (є виключення)" Я хочу Скажи що До Гравця Максимка Сокола ее від Згс держ неприязнь до гравця я і що важаю що це не чесно І Прошу Подумать Локікай
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
. . https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ukraine-gta-04-Конкурсний-відбір-на-посаду-Генерала-НПУ-м-Києва.218648/
Дата походження:15 жовт 2024

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю

ГС/ЗГС державних організацій вправі самі вирішувати кого допускати до обзвону а кого ні, виходячи з заявок кандидатів, їх ідей та покращень для фракції були обрані кандидати до обзвону, наразі посаду лідера зайняв Єгор Шелбі, скарга від 3 обличчя, не зрозуміло яким чином ви відноситесь до цієї ситуації, зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі