Краще звернули б увагу на ті відсотки, які ставляться на зняття грошей. Або вхід на центральний ринок, який раніше був безкоштовний зараз чомусь платний і нічого адміністрація зробити не може каже, що це лише справа гравців, і чомусь його за це не лазять. А хлопці які малого року проживання в цьому місті вони не можуть зайти туди допустимо навіть. Продати кліки м'яса шкіри так і так. Те що невідігране нрп ну може не відіграно, але тоді пропадають до інтересу. Якщо я переїде бордюр і мене посадили у в'язницю на півгодини, то мені тепер ходити пішки. Тротуаром. Деякі гравці донатели спеціально щоб купити собі якусь транспорт на якому вони можуть їздити швидше, готові платити за червоний світлофори який немає порушують Хоча це теж неправильно там зробити якийсь лояльно за порушення покарання. Я маю на увазі що за червоний проїзд Світлофора Зате забанили проїзд на червоне світло, на мотоциклі проїхався сходами забанили посадили на 30 хвилин. Це готівковий розсуд адміністрації, чи особисто якогось певного адміністратора