Розглянуто R - 276 // DM | Евгеній Якудза (#1292), Мася Мореззи (#7608), Артем Фесик (#13205)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

shonn1

Козак
Реєстрування
21 Тра 2023
Дописи
18
Реакції
12
Бали
3
1. Нікнейм гравця: Евгеній Якудза (#1292), Мася Мореззи (#7608), Артем Фесик (#13205)
2. Особистий нікнейм: Самуель Холл (#33985)
3. Клан порушника: Евгеній Якудза (#1292) - Yakuza, Мася Мореззи (#7608) - Warriors, Артем Фесик (#13205) - Grandfathers
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: NOCER
5. Суть скарги: ( до початку відео ) Я їхав по головній дорозі за заказом і на дорозі стояла толпа ДМщиків які по всім гасили.Потім вони мені взірвали машину і я почав записувати відео після того моменту і приїхав до них, щоб ви побачили що вони насправді ДМлять.
6. Особисті докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 01.06.2023 21:57

Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
55
Реакції
24
Бали
21
скинь полный фрапс где ты ездил на фуре ДБшил и потом включил новый фрапс и записал красивое видео где мы виноваты

shonn1

Козак
Реєстрування
21 Тра 2023
Дописи
18
Реакції
12
Бали
3
скинь полный фрапс где ты ездил на фуре ДБшил и потом включил новый фрапс и записал красивое видео где мы виноваты
Не розумію.Все що я пам'ятаю, це те що стояло на дорозі людей 10 і через раз стреляли по комусь хто проїзжав коло вас, а також ви повністю перекрили дорогу своєю машиною і людьми.Мені просто не було як проїхати.Чи я мав зупинитись перед вами і щоб мене вбили миттєво?Логіка присутня?

Янг Атсукі

Модератор | Центральна Україна
Реєстрування
2 Гру 2022
Дописи
276
Реакції
42
Бали
73
Вік
20

Янг Атсукі

Модератор | Центральна Україна
Реєстрування
2 Гру 2022
Дописи
276
Реакції
42
Бали
73
Вік
20
Вітаю, гравці отримують покарання за порушення правил серверу, а саме:

7.17. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина.

Примітка 1: Зелена зона - це будь-яке місце великого скупчення гравців, а також це місця робіт, хоббі, будівель фракцій, ЗАГСу, автосалонів/СТО/Тюнінгу. Під будівлєю мається на увазі, сама будівля(інтер'єр) та місцевість навколо неї.
Примітка 2: Дозволено відкривати вогонь якщо по вам відкрили перший вогонь.
Примітка 3: Дозволено грабувати інкасаторів в зеленій зоні з дотриманням вимог RP.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі