Розглянуто R - 421 || Роберт Рокс // MG + TL + Оск

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Шмідт♔

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
601
Реакції
287
Бали
68
1. Нікнейм гравця: Роберт Рокс [1118]
2. Особистий нікнейм: Євген шмідт [7886]
3. Клан порушника: KARHART
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: НПУ К
5. Суть скарги: MG + TL + Оск:
5.1 MG: 05:15 - 05:30
5.2 TL: 00:40 - 00:50 (в НонРП чат ніхто не повідомив що це випадковість)
5.3 Оск: 02:10 - до кінця
6. Докази (скріншот/відео): ** ТУТ **
7. Дата порушення: 21.09.2024

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
Шановна адміністрація це було безпідставне затримання та арешт і до РП не має ніякого відношення - звичайне використання можливостей свого персонажа (працівника НПУ) для зведення особистих рахунків та блату. Навіть на відео цього персонажа видно, що цей гравець мене вже чакав. А чому ж він мене випасав та затримав, замість того щоб виписати штраф спитаєте ви? Причина криється у тому, що перед тим, як він мене затримав я звільнився відбувши покарання, а ігровий-помічник на якого я вчора написав скаргу за блат Володимир Гром повідомив Шмідта про баг, що коли звільняєшся, то буде стаття начебто за втечу. Тобто є всі підстави стверджувати, що саме Гром попросив Шмідта мене затримати, щоб помститись за скаргу. Тому вибачте, але коли мене затримуюють безпідставно і за вуха притягуюють причини, провокують і використовують блат та помсту, то я як жива людина яка себе поважає виражаю свое невдоволення та емоції, бо це найменше чим я можу відповісти на несправедливість. Тому згоден понести покарання за образу цього персонажу, але і адміністратор та Шмідт мають відповісти за свої дії. І не так як завжди, що з ними просто поговорять, бо зі мною та іншими гравцями не просто говорять, а карають. І я надіюсь, що не буде такого на 06, що гравці "госки" це якісь особливі топ-гравці яким все можна. У нас всі гравці рівні незалежно від того яка у гравця роль!

Останнє редагування:

Володимир Міллер

Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
22 Кві 2024
Дописи
1,008
Реакції
269
Бали
168
Вітаю, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт!
Гравець
Роберт Рокс [#1118] отримає покарання згідно наступних правил Ukraine GTA:
5.9. Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі