Відмовлено RP Біографія//Тарасік Хардман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
208
Реакції
125
Бали
46
I. Народження.

Осінній ранок, за вікном доволі прохолодно сонце пробивається через віконце. Діти ідуть до школи, тільки чутно їхні голосочки.
Даня Живіт болить - сказала мама
Моя люба не переживай, зараз викликаю швидку - сказав батька
Даню, болить болить - сказала мама
Пройшло 25 хвилин
Деж їх чорт носить - сказав батько
5 хвилин згодом
Ось приїхали слова батька
Вітаю, що у вас?- сказав лікар швидкої
У мене жінка нарождує 9 місяць - сказав батько
От халепа, чому ви не повідомили це дистпечеру? - слова лікаря
Я не знав що потрбна казати - слова батька
Лікар оглянув жінку
Добре тоді ми забераємо жінку в лікарню під нагляд лікарів бачу це звичайні схватки - сказав лікар
Я з нею поїду - сказав батько
Добре, але не заважайте в разі чого! - сказав лікар
Батько дуже хвилювався адже у нього ось ось мав народитися син.
Ось приїхали - слова лікаря
Ти тільки не хвилюйся я поряд - слова батька
На годиннику 23:49 почалися перейми у мами Тарасіка, батько дуже хвилювався, і звонив всім рідним. 23:55 народився хлопчик вагою 3кілограма 987 грам і ростом 45 сантиметрів.

HTjrG.png

II. Дитинство
Себе я пам'ятаю з 4-5х років це я вже закінчував садочок з своїми друзями мій кращий друг дитинства був Федько Бархатний ми з ним всю Європу об'їздили так як наші батьки спілкувалися все моє життя з його. Ми дружили сім'ями і так одного літа, а це було мені 4 роки ми приїхати всю Європу і всі країни, подорожували спочатку машиною а потім коли ми плевели поромом по Балтійському морі, нам з Федьком це так сподобалося що ми вирішили просити в батьків щоб ми ще поплавали. Батьки довго думали, але все таки для них слово дітей ЗАКОН! і ми поливли в Круіз з порту Гельсінкі до порту Стамбул! Круіз був протягом 8 днів.
Я обдивився всю Європу мені це дуже сподобалося. Потім ми були в Туреченні ще 2 місяці якраз до кінця літа. Я був балуваною дитиною не знав слова ні взагалі нікого не слухав но все це змінив один день. Я сам в приватному будинку під Харковом чую що розбилося вікно дуже злякався, моя інтуіція підказувала що це грабіжники і я довго не думаючи заховався в свої горі іграшок як зараз пам'ятаю це був четвер батьки відїхали по справам на 30 хвелин мені було 5, я дуже сильно перелякався чую що хтось іде починаю тремтіти наляканий вискакую із іграшок і починаю кричати грабіжники злякалися все що накарали викинули і втікли я від страху втратив свідомість. До тями мене превела моя мама Марічка Порічка. Я розповів батькам все що пережив, вони сказали що я молодець що відлякав і врятував наш дім від злодіїв! Згодом злодіїв затримали. Ось і минали мої останні дні в садочку попрощався з вчителями і був дуже радий закінченню школи! Перше знайомство з вчителем було у мене ще в літку на нього я пішов з Федьком вчитиля звали Оксана Миколаївна вона мені дуже сподобалася і я очікував наступної зустрічі!

1666916106259.png

III Початкова школа.

У перший клас я пішов у 6 років я дуже любив школу і свій 1-В клас з учителем Оксана Миколаївна, я дуже любив бокс.
І уже в 2 класі батьки записали мене на 2 гуртки бокс і музика, а саме фортепіано.
Мій улюблений предмет в початковій школі був "Я досліджую світ"
Мені було дуже цікаво і просто я його обожнював!
Вже у 4 класі я подружився з однокласниками ну як я і Федько вдже коли ми ішли у школу казали що ми тільки в двох і ніким з класу спілкуватися не будемо!
Але після одної розмови ми вирішили що потрібно спілкуватися і заводити нові знайомства.
А саме ми подружилися з Оленкою Синчак, Назаром Буратіно, Люлькою Шпулькою, і багатьма іншими.

1666916106259.png

IV. Середня школа - І перша серйозна бійка

В середню школу я пішов з новими знайомствами і хорошим настріймо. В середній школі з'явилися нові учні і новий класний керівник. Пєтька Жунько, Гена Данилович, Грегорій Мазеповичя, Стьопа Широкий, класний керівник був Ольга Криворога. Мій улюблений урок був біологія, вчитель був просто прекрасний Наталя Петрівна, я її просто обожнював. В період середньої школи коли я навчався в 7 класі в березні мені сподобалася одна дівчина, Марічка Солодка вона була просто неперевершена така гарна семикласниця, виявилося що я її також подобався і це був найприємніший період початкової школи і ось це було 7 квітня і ми офіційно почали зустрічатися. Але виявилося не тільки мені вона подобалася. А й Федьку моєму кращому другу і одного вечора я прогулювався центральною вулицею Харкова з своєю дівчиною і в моменті на мене наскакує Федько й починає бити я різкими рухами так як я з 2 класу ходив на бокс і розгніваний б'ю Федька звичайно я переміг його адже я був професійний спортсмен. Моя дівчина викликала швидку ми її дочикалися та проїхати з ним до лікарні я вже заспокоївся і зрозумів що я поступив неправильно знаючи що я професіонал бити людину. Федько був в лікарні біля 2 тиднів в нього були травми, синці гематоми.
В кінці я поспілкуваввся з Федьком і вибачився перед ним він розповів чого він так вчинив, і я був просто в шоці виявилося що Марічка також подобалася Федьку, але Федько сказав що все зрозусів і більше на ню не притиндує. Так і пройшла моя середня школа.

1666917125972.png

V. Старша школа.

Навчаючися в 10 класі я покинув боротьбу твердо вирішив що в майбутньому хочу бути лікарем.
Сирйозно готувався до тестів їздив на олімпіади І дуже обожнював навчатися.
школу я закінчив з золотою медаллю ЗНО здав доволі успішно здавав 5 предметів а саме: українську мову, хімію, англійську мову, математику, біологію.
Українська мова - 198 балів
Хімія - 195 балів
Англійська мова - 199 балів
Математику - 196 балів

Біологію - 200 балів

VI. Інститут та перший хабар.

Я ходив в інститут імені Івана Наливайка, навчався на лікар хірурга, на жаль у мене був вчитель Іван Григорович і він натякав на хабар я робив вигляд наче не розумію про що він, але в кінці кінців, я дуже боявся але у мене не було вибору, і це був хабар в зошуті у мене тремтіли руки стукало серце дуже боявся але все-таки пішов на цей вчинок і дав хабаря я був відміник я не розумів до чого ці хабарі. Доречі навчався я з дівчиною в цьому універсететі, але вона навчалася на факультеті міжнародних вдносин. Ось так і пройшов мій університет знав все добре але з хабарями закінчив я універсетет з червоним дипломом.

HTjrG.png

VII. Доросле життя.

Після закінчення універу я пішов працювати в лікарню спочатку був інтерном потім згодом 3 років став одним з найвозтрєбуваніших лікарів України.
Був Хірург, потім як довірена особа став на посаду заступника і стояв на ній доволі довго. На початку війни Я пішов парамедиком на фронт здобув базові знання про ДСНС будучи їх парамедиком так як вони проводили евакуації. Згодом став на полковника ДСНС також як довірена особа.
P.S Далі буде.......

1666918182584.png

VIII. Наші часи.

Сьогодні я знявся з посади полковника і планую стати на посаду Головного Лікаря, на разі безробітній.

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
3,153
Реакції
1,077
Бали
253
Відмовлено
1.18 Заборонено писати біографію від 1 лиця.
1.18.1 Біографія дозволено писати тільки від 3 лиця.
Пане не пишіть слово -я пішов. Це все від першого лиця

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі